Ο 28χρονος Σκοπιανός γκαρντ έγραψε το δικό του «αντίο» στη γερμανική ομάδα, με την οποία διέπρεψε στη Euroleague, έχοντας σε 16 αγώνες 11 πόντους με 44% στο τρίποντο (16/36) και 4.1 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Πλέον, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Άρη, που τοποθετείται για το απόγευμα της Τετάρτης.
Στην ανάρτησή του ο Ντιμιτρίεβιτς αναφέρει:
“Σπαρακτικό τέλος σε αυτό που θα μπορούσε να ήταν ένα σύντομο αλλά πολύ γλυκό κεφάλαιο.
Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, το μυαλό και η ψυχή μου θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να το επεξεργαστούν και να θρηνήσουν την ήττα στους τελικούς.
Το να έρθω στην Μπάγερν τον Ιανουάριο, ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που άλλαξα ομάδα στη μέση της σεζόν, ήταν σίγουρα μια πρόκληση, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια ευκαιρία να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επηρεάσω άμεσα τις νίκες και να με φέρει πίσω στην Ευρωλίγκα.
Είμαι ευγνώμων για τα αποδυτήρια και την υπέροχη ομάδα που με δέχτηκε και με άφησε να είμαι ο εαυτός μου από την πρώτη μέρα και πραγματικά εύχομαι να είχαμε ένα καλύτερο τέλος γιατί νιώθω ότι το αξίζαμε.
Δεν μπορώ καν να αναγκάσω τον εαυτό μου να γράψω τα τυπικά κλισέ “έτσι είναι η ζωή” ή “έτσι είναι ο αθλητισμός”, γιατί θα ήταν ψεύτικο, όπως είπα θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να το ξεπεράσω, γιατί δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να διεκδικήσεις έναν τίτλο.
Ο οργανισμός της Μπάγερν, ο προπονητής του οργανισμού υψηλού επιπέδου Πέσιτς που μου έδωσε την ευκαιρία, προπονητικά θέματα, προπονητές δύναμης και φυσικής κατάστασης, ιατρικά θέματα, διοίκηση. Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα με τον καθένα σας σε καθημερινή βάση, ειδικά με τους φυσιοθεραπευτές (από ανάγκη) και εκτιμώ την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.
Οι οπαδοί, εκτιμώ όλη την αγάπη και την υποστήριξη από την πρώτη μέρα.
Αυτές οι βραδιές της Euroleague ήταν ηλεκτρικές και ήταν χαρά να παίζω.
Εγώ και η οικογένειά μου λατρέψαμε τη ζωή μας στο Μόναχο.
Καλή τύχη στο μέλλον. Τίποτα άλλο παρά αγάπη”.