MENU

Θεωρητικά, μάλιστα, η 30χρονη τενίστρια (Νο.220) έχει καλές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, αφού θα παίξει περίπου στις 08.00-09.00 με τη Γιαπωνέζα Νατσούμι Καβατζούκι, Νο.388 στον κόσμο.

Η νικήτρια θα αναμετρηθεί στη φάση των «16» με μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα, Μάρτα Κόστγιουκ.

Η Δέσποινα, που έχασε σήμερα 30 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, έχει κληρωθεί στο τέταρτο της Τζέσικα Πεγκούλα και στο κάτω μέρος του ταμπλό, όπου βρίσκεται και η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει performance bye (λόγω του Μεξικού) στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο (λογικά την Πέμπτη) θα παίξει με Πέτρα Μάρτιτς ή Μισάκι Ντόι, που μονομαχούν αύριο.

Αυτά τα performance byes που έδωσε το Τόκιο δεν άφησαν ικανοποιημένη την Έλενα Ριμπάκινα, που ήταν Νο.3 του ταμπλό, αλλά έπρεπε να παίξει στον πρώτο γύρο με τη Λίντα Νόσκοβα. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αποσύρθηκε σήμερα από τη διοργάνωση, παρότι επικαλείται σωματικά προβλήματα.

Η Παπαμιχαήλ έκανε νωρίτερα πρεμιέρα στο διπλό και μαζί με τη Μεξικανή Φερνάντα Κοντρέρας ξεπέρασαν το με 7-5, 6-4 το εμπόδιο των Μαροζάβα/Σκουφς. Θα παίξουν στα προημιτελικά είτε με Νταμπρόφσκι/Ρούτλιφ, είτε με Χοζούμι/Νινομίγια.

Την Τρίτη το πρωί η πρεμιέρα της Παπαμιχαήλ - Αποσύρθηκε η Ριμπάκινα