MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
GUADALAJARA OPEN
Estadio Akron de Tenis - Novasports 6
Δεύτερος γύρος
Στορμ Χάντερ
ΣΤΟΡΜ ΧΑΝΤΕΡ
0 2
Μαρία Σάκκαρη
ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» με 6-2, 6-4 την Αυστραλέζα, Στορμ Χάντερ (Νο.157) σε 79 λεπτά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-2 σε μόλις 35 λεπτά, όμως στο δεύτερο η Χάντερ έβαλε δύσκολα στη Σάκκαρη, που βρέθηκε πίσω με 2-3. Έβαλε, ωστόσο, το πόδι στο γκάζι στη συνέχεια, κατάφερε επιστρέψει άμεσα και να πάρει εν τέλει τη νίκη μέσα σε αποθέωση από το αγαπημένο της μεξικανικό κοινό.

Έτσι η Σάκκαρη, που είναι στο Νο.9 του ranking, θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» απόψε τα μεσάνυχτα την Ιταλίδα Καμίλα Τζόρτζι (Νο.56).

Θυμίζουμε ότι η Μαρία είναι η μία από τις δύο μόνο τενίστριες του Top 10 που μετέχουν στη διοργάνωση. Η άλλη είναι η Ονς Ζαμπέρ, που απέκλεισε με 6-2, 6-2 την Αλίσια Παρκς και θα παίξει στον τρίτο γύρο με τη Μαρτίνα Τρέβιζαν.

Η 28χρονη Ελληνίδα κάνει την ύστατη προσπάθεια να περάσει στο WTA Finals του Κανκούν (29/10-5/11), όπου θα εμφανιστούν οι οκτώ καλύτερες παίκτριες της σεζόν.

Είναι αυτή τη στιγμή στο Νο.16, αλλά με μια καλή πορεία στη Γουαδαλαχάρα μπορεί να ξαναμπεί στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Χάντερ - Σάκκαρη 0-2