MENU

Πιθανότατα σήμερα ο Βενγκέρ θα βγάλει από το… ψυγείο τον Αλέξις Σάντσες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις τιμές του διπλού να «γονατίζουν».

Από το χθεσινό 2,10 – 2,15 έχουμε πέσει στο 1,90 – 1,98. Στο… πάτωμα και οι τιμές, τόσο του Over (στο 1,53 συμφωνούν betshop.gr, bet365, stoiximan) όσο και του Goal (1,48 betshop.gr, 1,50 stoiximan, 1,53 bet365), κάτι πολύ λογικό για την πιθανή πορεία αγώνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Στα τελευταία 11 εκτός έδρας ματς της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις από τα τέλη Οκτωβρίου, οι Βαυαροί πέτυχαν να πάρουν οκτώ διπλά, γνώρισαν δύο ήττες και πήραν μια ισοπαλία. Από τις 8 νίκες τους οι δύο νίκες της έγιναν με 1-3 και τρεις με σκορ 1-2.

Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες θα… χαλαρώσουν και θα καταλήξουμε σε ένα παιχνίδι όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Αν παρουσιαστεί με τέτοια διάθεση η Αρσεναλ στο γήπεδο το ταμπλό θα γράφει σκορ άνω του 4,5 γκολ, ως τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Αρσεναλ να σκοράρει στο παιχνίδι. Αυτό που μοιάζει αδύνατον να κρατήσει είναι το μηδέν στην άμυνα κόντρα στην ομάδα του Αντσελότι που είναι σε εκρηκτική κατάσταση.

Τα δύο σκορ προσφέρονται σε αποδόσεις 8,50 και 13,25 στην betshop.gr. Επειδή όμως, ανάλογα με τον ρυθμό και την εξέλιξή του στο πρώτο 20άλεπτο, στο ματς αυτό δείχνουν να είναι πιθανά τα πάντα από πλευράς σκορ, αλλά, με πιθανότερη περίπτωση τη νίκη της Μπάγερν, χωρίς όμως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της.

Το 2&Goal έχει απόδοση 3,35 και το over 4,5 στο 3,80 στην betshop.gr.

Η επίδοση της Μπάγερν είναι μετρήσιμη εκτός έδρας