MENU

Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε άλλο να τη βιάζει ο κουνιάδος της, οπότε δεν έμενε τίποτε άλλο από το να του κόψει τα γεννητικά όργανα για να τον σταματήσει.

Είναι η φρίκη που ζούσε επί χρόνια η 32χρονη Ινδή από το Σίντχι της περιοχής του Μαντία Πραντές, καθώς έμενε στο ίδιο σπίτι με τον κουνιάδο της, αφού ο άντρας της δούλευε 1.100 χιλιόμετρα μακριά, στο Νάσικ. Είπε στους αστυνομικούς, που την κοίταζαν έκπληκτοι, ότι ο κουνιάδος της τη βίαζε κατ' επανάληψη. Την τελευταία φορά υποκρίθηκε ότι συναινούσε στο σεξ και όταν βρήκε την ευκαιρία, τον ευνούχισε με ένα δρεπάνι!

Πρώτες βοήθειες

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον ευνουχισμένο άντρα, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς εκείνος είχε αυτοκτονήσει για να γλιτώσει την κατακραυγή. Το πτώμα του βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο κοντά στην κατοικία. Στην 32χρονη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και συνελήφθη. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ήταν ταραγμένη, αλλά δεν μετάνιωνε για την πράξη της. Άφησε δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το κατηγορητήριο τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την εξέλιξη των ερευνών.

πηγή: Espresso

Πήγε στο τμήμα με κομμένο... πέος στο χέρι!