MENU

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προ ημερών απολάμβανε τις βουτιές της στον Αστέρα Βουλιαγμένης και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν. Οι φωτογραφίες όμως που δημοσιεύθηκαν στο ένα και στο άλλο μέσο παρόλο που είναι από την ίδια ημέρα, είναι εντελώς διαφορετικές! Στο ένα περιοδικό το σώμα της Κωνσταντίνας απεικονίζεται έτσι ακριβώς όπως είναι, δηλαδή juicy, ενώ στην άλλη μέσω ρετούς φαίνεται να της έχουν «πειράξει» αρκετά το σώμα δείχνοντας της χωρίς τις καμπύλες της.

Η αλήθεια είναι ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χρειάστηκε ποτέ photoshop για να νιώσει καλά με το σώμα της και τη ζουμερή της σιλουέτα της. Η παρουσιάστρια δε δίστασε ποτέ να φωτογραφηθεί με μαγιό και με αποκαλυπτικά ρούχα δείχνοντας έτσι πόσο ακομπλεξάριστη είναι, κάτι που φάνηκε και από τη συμμετοχή της στο Survivor 2, που εμφανιζόταν με τα μπουστάκια της και τα σορτσάκια της. Εξάλλου, η Κωνσταντίνα δεν σταματά να κάνει τη γυμναστική της και να προσέχει τη διατροφή της, αλλά όπως η ίδια έχει πει, δυο - τρία- πέντε κιλά παραπάνω δεν κάνουν διαφορά και ό,τι δεν στερείται τίποτα!

Τη στήριξει, μάλιστα, στη «φυσιολογική γυναίκα» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε δει και μέσα από το Twitter όταν συμμετείχε στο Survivor. Οπότε, μάλλον, η υπερβολή στο ρετούς της μίας περίπτωσης δεν είναι κάτι που θα το ήθελε και η ίδια...

Πριν από λίγο ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Κωνσταντίνα που ανέβασε τις δυο φωτογραφίες στο Instagram σχολιάζοντας «Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά».

Πηγή: joytv.gr

Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς! (pic)