MENU

Ιδού κάποιοι από αυτούς:

Hugh Jackman

Ο ηθοποιός είχε καρκίνο του δέρματος. Προχώρησε σε αφαίρεση καρκινώματος από τη μύτη τον Νοέμβριο του 2013 και τον Μάιο του 2014

Michael Douglas

Μετά την ανακάλυψη ενός όγκου στο λαιμό του τον Αύγουστο του 2010, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επιθετική χημειοθεραπεία. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2011, επιβεβαίωσε ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί, παρά το γεγονός ότι η ασθένεια και η θεραπεία του προκάλεσαν μεγάλη απώλεια βάρους.

Cynthia Nixon

Η ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια μιας μαστoγραφίας ρουτίνας τον Οκτώβριο του 2006. Η Cynthia δίσταζε στην αρχή να ανακοινώσει δημοσίως την ασθένειά της. Το 2008 ωστόσο σε συνέντευξή της ανακοίνωσε τη μάχη που έδωσε με την νόσο και σήμερα είναι ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού.

Kylie Minogue

Μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2005, η αυστραλή τραγουδίστρια υπεβλήθη σε ογκεκτομή και χημειοθεραπεία. Αργότερα ανακοίνωσε ότι ήταν "καθαρή' από τον καρκίνο.

Robert De Niro

Ο σταρ του Χόλιγουντ διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη σε αρχικό στάδιο τον Οκτώβριο του 2003. Υπεβλήθη σε επέμβαση δύο μήνες αργότερα και έως σήμερα είναι υγιής.

Lance Armstrong

Ο πρώην ποδηλάτης αρρώστησε από καρκίνο των όρχεων τον Οκτώβριο του 1996 ο οποίος εξαπλώθηκε στην κοιλιακή του χώρα, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο. Ο Armstrong υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και τον Φεβρουάριο του 1997 ανακοίνωσε οτι είχε θεραπευτεί.

Angelina Jolie

Στις αρχές του 2013 η Αντζελίνα Ζολί υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή όταν οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε το γονίδιου BRCA1 - γεγονός που ανέβαζε τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο στο 87%. Μετά την απέμβαση, οι πιθανότητες μειώθηκαν κάτω από το 5%.

Sharon Osbourne

Το 2002 διεγνώσθη ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου ο οποίος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Μετά από επιτυχή επέμβαση είναι υγιής πάνω από 10 χρόνια.

Christina Applegate

Εξαιτίας επιπλοκών που συνδέονται με γονίδια, η Christina Applegate υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να "καθαρίσει' από τον καρκίνο.

Sheryl Crow

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπεβλήθη σε επέμβαση στο μαστό το 2006 και ακτινοθεραπεία

Melanie Griffith

Η χολιγουντιανή ηθοποιός έδωσε μάχη με τον καρκίνο του δέρματος το 2000, όταν διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Michael C. Hall

Στην ηλικία των 38 ετών, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε θεραπεία για μία μορφή λεμφώματος Hodgkin. Κατάφερε να θεραπευτεί καθώς η διάγνωση έγινε σε αρχικό στάδιο.

Rod Stewart

Τον Μάιο του 2000 ο τραγουδιστής της ροκ διεγνώσθη με καρκίνο του θυροειδή. Υπεβλήθη τον ίδιο μήνα σε επέμβαση η οποία επηρέασε την φωνή του και τον ανάγκασε να κάνει προσπάθεια για να τραγουδήσει πάλι.

Martina Navratilova

Μία μαστογραφία ρουτίνας το 2010 αποκάλυψε ότι η πρωταθλήτρια του τέννις έπασχε από πορογενές καρκίνωμα στον αριστερό της μαστό. Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, και σε ακτινοθεραπεία.

Jennifer Saunders

Η Jennifer διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού τον Οκτώβριο του 2009. Η ασθένειά της βρίσκεται σε ύφεση μετά από ογκεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στις οποίες υποβλήκε.

Wanda Sykes

Η χολιγουντιανή ηθοποιός υπεβλήθη σε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 2011 προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο του καρκίνου. Και αυτό γιατί είχε διαγνωσθεί με πορόγενές in situ καρκίνωμα- μη επιθετικός καρκίνος του μαστού σε μηδενικό στάδιο.

Kathy Bates

Η σταρ του Τιτανικού νίκησε τον καρκίνο των ωοθηκών από την διάγνωσή του, το 2003.

Elizabeth Taylor

Στα πολλά προβλήματα υγείας που ταλάνιζαν την πάλαι ποτέ σταρ του Χόλιγουντ ήταν και ο καρκίνος του δέρματος.

Gene Wilder

Το 1999, η ηθοποιός διεγνώσθη ότι πάσχει από λέμφωμα, μία δεκαετία αφότου έχασε τη σύζυγό του Gilda Radner, από καρκίνο των ωοθηκών. Η νόσος είναι σε ύφεση από το 2000.

Olivia Newton-John

Η τραγουδίστρια Olivia βρέθηκε εκτός προβολέων το 2002, σε ανάρρωση μετά τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths Morrissey αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2014 ότι είχε διαγνωσθή καρκινικός ιστός στο σώμα του. Δεν αποκάλυψε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την θεραπεία την οποία ακολούθησε.

πηγή: msn.com

Διάσημοι που νίκησαν τον καρκίνο (pics)