MENU

Πλάνα από το... υπερπέραν στο VAR, σκηνές απείρους κάλλους στ' αποδυτήρια και τώρα η «μαγεία» του γηπέδου Καραϊσκάκης συνεχίζεται με νέα επεισόδια: ο Ομάρ στο 41΄ της αναμέτρησης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στο Μουνίθ σε μια ξεκάθαρη παράβαση, για κίτρινη κάρτα (μέχρι και ο σπίκερ της Nova περιέγραψε ότι την πήρε). Ο σκηνοθέτης του συνδρομητικού έχασε το πλάνο και σε συνέχεια της γκέλας του καναλιού έβγαλε κάρτα με την κίτρινη στον Ομάρ.

Η παράβαση μάλιστα «ανέβηκε» κανονικά στο επίσημο site της Superleague.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Ομάρ είδε ακόμα μία, επομένως θα έπρεπε ν' αποβληθεί- σωστά; Λάθος: το δεξί μπακ των Ερυθρολεύκων συνέχισε... ανενόχλητο το ματς, σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τι ακριβώς έγινε στην πραγματικότητα, όμως; Ο διαιτητής Φωτιάδης τα έκανε... μαντάρα, έχοντας δείξει τελικά κίτρινη στο 41΄ στον Μουνίθ για διαμαρτυρία επειδή δεν έδωσε κάρτα στον Ομάρ και όχι στον Νορβηγό, που έκανε εξόφθαλμο φάουλ για κάρτα!

Κάπως έτσι ο Νορβηγός συνέχισε στο παιχνίδι μέχρι τέλους, με τη μία κίτρινη να του χαρίζεται και να μην παίρνει (όπως θα έπρεπε) την άγουσα για τ' αποδυτήρια.

Στο μεταξύ όλοι οι τηλεθεατές έψαχναν να δουν τι είχε συμβεί αφού η γκέλα του διαιτητή, της NOVA αλλά και της Λίγκας οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο Ομάρ συνέχιζε να παίζει με δυο κίτρινες!

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές εικόνες από site της Λίγκας, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ομάρ έχει δεχτεί δύο κίτρινες:

Έγινε κι αυτό στο Καραϊσκάκη - Πώς «πνίγηκε» η κόκκινη στον Ομάρ!