Παρά την κούραση του ταξιδιού, ο 27χρονος επιθετικός έδειξε πολύ ευδιάθετος και αντιμετώπισε με χαμόγελο την υποδοχή των φίλων της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, που έφτασε στην Ελλάδα με τη γυναίκα του, φορούσε ένα καπέλο με το λογότυπο της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Ολιβέιρα θα μεταβή στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί και το πρωί του Σαββάτου, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της.
Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να αγγίζουν το 1,2 εκατ. ευρώ ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι του 2020 και μετά θα ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του παίκτη επί ελληνικού εδάφους:

