MENU

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα χαφ φέρεται να έχει εγείρει διαφορετικές απαιτήσεις σε δύο προτάσεις των «πρασίνων», για να συνεχιστεί ως το 2023 η συνεργασία τους, με το θέμα να «παγώνει» τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», όμως, όλες οι πλευρές πιέζουν, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Νίκος Νταμπίζας με την πλευρά του παίκτη, ώστε να υπάρξει μια οριστική λύση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επιμένει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα, προτού βγουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός, επίσης, ότι σύντομα ξεκινά η προετοιμασία, είναι ακόμη ένας λόγος, για να υπάρξει οριστική εξέλιξη, με το «τριφύλλι» να ελπίζει σε θετική έκβαση.

Ο παίκτης πάντως αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας και με τον Γιώργο Δώνη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, γεγονός που ενδεχομένως παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αν, ωστόσο ο Μπουζούκης τελικά αρνηθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, είτε για να έχει τον νεαρό μέσο ως μπακ απ του είτε για να τον πουλήσει άμεσα.

Πίεση Αλαφούζου για να τελειώσει του Μπουζούκη, θα μιλήσει με Δώνη ο παίκτης