MENU

Το «δέσιμο» του Εζεκιέλ Πόνσε στα Σπάτα αποτελεί στόχο με υψηλό δείκτη δυσκολίας για την ΑΕΚ. Γι΄αυτό και οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από την υπόθεση του Αργεντινού «μπόμπερ» εξετάζουν συγχρόνως κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Μία εξ αυτών, ο Μίκαελ Ισάκ.

Ο 26χρονος στράικερ της Νυρεμβέργης απασχόλησε για πρώτη φορά την Ένωση πριν από τον ερχομό του Μιγκέλ Καρντόσο.

Έκτοτε παρέμεινε στο target group των εναλλακτικών περιπτώσεων που έχουν υπόψιν τους στην ΑΕΚ, από την στιγμή που δεν καταστεί εφικτή η ανανέωση της συνεργασίας με τον Πόνσε.

Ο Ισάκ μέτρησε την φετινή σεζόν 6 γκολ και 4 ασίστ σε 30 παιχνίδι με την Νυρεμβέργη και το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Εκτός από την Νυρεμβέργη, έχει παίξει και στις Αρισίσκα, Κολωνία, Σεν Γκάλεν, Κροτόνε, Πάρμα και Ράντερς.

Τα μανατζερικά δικαιώματά του ανήκουν στον agent Μάρτιν Νταλίν ο οποίος έχει στην ΑΕΚ τον…δικό του Νίκλας Χουλτ.

Μια φορά, ο Σουηδός agent δεν θεωρεί διόλου ρεαλιστικό το σενάριο της μεταγραφής του Μίκαελ Ισάκ στην Ένωση, σύμφωνα με όσα λέει στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του. Ο λόγος;

Τα 4 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει – σύμφωνα με τον Μάρτιν Νταλίν - η Νυρεμβέργη για την πώληση του Ισάκ.

Ποσό που εφόσον πράγματι ισχύει εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτομάτως κάνει delete το όνομα του Σουηδού επιθετικού από την ατζέντα της ΑΕΚ.

Εκτός πάλι κι αν η Νυρεμβέργη (του δικού μας Νταμίρ Κάναντι) μπει στη διαδικασία να ανανεώσει το συμβόλαιο και συζητήσει για τον δανεισμό του.

Τότε θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει μια (άλλη) κουβέντα.

Τι ισχύει με τον Μίκαελ Ισάκ και την ΑΕΚ