MENU

Ο Νίκος Καρέλης βρέθηκε – όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “FORZA” τον περασμένο Μάρτη - στην ανοιξιάτικη ατζέντα των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα για λογαριασμού του Παναθηναϊκού.

Σε πρώτο χρόνο ο 27χρονος επιθετικός έδειχνε ένα δελεαστικό «πακέτο» για τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», λαμβάνοντας υπόψιν ασφαλώς και την άκρως επιτυχημένη προϋπηρεσία του στον Παναθηναϊκό.

Συν τω χρόνω η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Καρέλη να γράφει 3 γκολ σε 11 παιχνίδια, με 497 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος για έναν χρόνο ως δανεικός στον ΠΑΟΚ.

Η Γκενκ που διατηρεί το δικαίωμα ενεργοποίησης την οψιόν ανανέωσης (για ένα χρόνο) στο συμβόλαιό του - όπως ακριβώς είχε γράψει το SDNA - δεν θα πατήσει το “enter” της ανανέωσης και έτσι ο Έλληνας επιθετικός κυκλοφορεί ως ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού.

Μια φορά, ο ίδιος βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Η ιδέα της μεταγραφής σε άλλη ελληνική ομάδα δεν τον…τρελαίνει αυτή την περίοδο.

Ίσως επειδή και ο ίδιος γνωρίζει πως τα χρήματα (600.000 ευρώ) του συμβολαίου με την Γκενκ δεν...παίζει να τα βρει σε καμία σουπερλιγκάτη γειτονιά.

Και λαμβάνοντας υπόψιν πως ούτε ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μέχρι και σήμερα κάποια κίνηση για να έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές, η υπόθεσή του μπορεί να΄χει κάποιες πιθανότητες να προχωρήσει για το «τριφύλλι» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με την προυπόθεση πως ο παίκτης δεν θα βρει την ομάδα και το συμβόλαιο που θέλει εκτός συνόρων και συγχρόνως πως οι «πράσινοι» δεν θα τον έχουν ξεχάσει, διαθέτοντας χώρο στο ρόστερ και μπάτζετ για να προχωρήσουν στην μεταγραφή του.

H επόμενη μέρα του Καρέλη και ο Παναθηναϊκός