MENU

O Νίκος Καρέλης κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες (έπειτα από ρεπορτάζ της εφημερίδας “FORZA”) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον θα απασχολήσει επί της ουσίας τους «πράσινους» το προσεχές καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι πως ο δανεισμός του 27χρονου επιθετικού στον ΠΑΟΚ από την Γκενκ λήγει στο τέλος της σεζόν και από την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφασίσει να μην τον «δέσει» στο ρόστερ της, τότε ο «Hulk» θα επιστρέψει στην βελγική ομάδα και θα αναμένει την δική της ετυμηγορία για το μέλλον του.

Σε αυτή την περίπτωση η Γκενκ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του Καρέλη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019 (και όχι του 2020) με τους Βέλγους να διατηρούν οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Σημειωτέων πως από την στιγμή που η Γκενκ ενεργοποιήσει την οψιόν για την επιστροφή – παραμονή του Καρέλη στο ρόστερ της μέχρι το 2020, τότε ο Έλληνας επιθετικός θα έχει να λαμβάνει ένα καθαρό ποσό που έχει προαποφασιστεί και θα κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ. Χρήματα που θεωρείται απίθανο να προσφέρει η Γκενκ.

Κατά συνέπεια, όλα δείχνουν πως ο Καρέλης από την στιγμή που δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς ο Παναθηναϊκός και γενικότερα κάθε άλλος ενδιαφερόμενος σύλλογος να χρειαστεί να αποζημιώσει και τους Βέλγους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Κι αυτή η σημαντική λεπτομέρεια ασφαλώς κι μπορεί να κάνει πιο ελκυστικό το μεταγραφικό (καλοκαιρινό) πρότζεκτ με πρωταγωνιστή τον Καρέλη, για τις ομάδες που διατηρούν στην (ανοιξιάτικη) ατζέντα τους το όνομα του 27χρονου επιθετικού ή θα ενδιαφερθούν στην πορεία.

Έτσι μένει ελεύθερος ο Καρέλης από την Γκενκ το καλοκαίρι!