MENU

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή το απόγευμα έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Μάριο Μπράνκο αναλαμβάνει και επίσημα το ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τον Λούμπος Μίχελ.

Ο Σλοβάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΟΚ και στην συζήτηση που είχαν, επήλθε η απόφαση, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Σε αυτό το διάστημα, ο Λούμπος Μίχελ είχε μεγάλη ευθύνη και πίεση, κάτι που πλέον έχει αυξηθεί δεδομένου πως οι απαιτήσεις του Δικεφάλου είναι πια μεγαλύτερες. Ως εκ τούτου, προτιμήθηκε ο Μίχελ να μείνει σε έναν ρόλο συμβουλευτικού χαρακτήρα χωρίς την καθημερινή τριβή με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος πήρε σκυτάλη, παρουσιάστηκε ήδη στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και στο τεχνικό επιτελείο στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Η συνάντηση Σαββίδη - Μίχελ και η... παρουσίαση του Μπράνκο