MENU
Χρόνος ανάγνωσης 5’

To Αρης-ΠΑΟΚ μέσα από τα... γυναικεία ματιά της Ιωάννας και της Βέρας (pics)

0

Ποιός είπε ότι η εξέδρα είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση; Το SDNA ζήτησε από δύο γυναίκες να δώσουν τη δική τους οπτική για Άρη, ΠΑΟΚ και την μεταξύ τους αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (21/10, 19:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ιωάννα Μάρκου (Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρία - Μοντέλο)

Ιωάννα σε έχει απαθανατίσει αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πηγαίνεις συχνά στο γήπεδο;

Στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρευρίσκομαι από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ανελλιπώς. Φέτος είχα κάποιες δυσκολίες με το πρόγραμμα μου αλλά ανανεώνω το ραντεβού μου στο αναμενόμενο ντέρμπι.

Πως προέκυψε η αγάπη σου για τον Άρη; Ήσουν από μικρή οπαδός των «κιτρινόμαυρων» ή έγινες στην πορεία;

Από μικρή ασχολούμαι με τον Άρη και γενικά μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα το οποίο απολαμβάνω να βλέπω και ακόμα περισσότερο στο γήπεδο. Ο Άρης για μένα είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μου από μικρή ηλικία.

Οι άντρες όταν σε βλέπουν στο γήπεδο πως αντιδρούν, καθώς είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα;

Η αλήθεια είναι ότι το γήπεδο δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος για γυναίκες. Σίγουρα μια γυναίκα προσελκύει τα βλέμματα στο γήπεδο αλλά στην πορεία επειδή με γνώρισαν οι οπαδοί και διαπίστωσαν την αγάπη μου για τον Άρη έγιναν κατά κάποιο τρόπο «φίλοι» μου.

Φέτος πως βλέπεις τον Άρη με την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία;

Φέτος είναι η χρονιά του Άρη όπου θα δικαιωθούν τα όνειρα μας υπομονή μας καθώς και οι δυνατότητες του ως ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια δυνατή χρονιά για μας όπου καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να ζηλεύουμε ή να υστερούμε σε άλλες ομάδες. Πιστεύω στον Άρη και ήδη έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση.

Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ. Θα πας στο γήπεδο να υποστηρίξεις την ομάδα σου; Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα;

Φυσικά και θα παρευρεθώ εκτός απροόπτου στο γήπεδο γιατί είναι η αγωνιστική που περιμέναμε όλοι για να αποδείξουμε μετά από τόσα χρόνια το ότι είμαστε δυνατοί μέσα στην πόλη. Το αποτέλεσμα πιστεύω θα μας δικαιώσει.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης είναι κάτι που είχε λείψει;

Σαφώς ήταν το ντέρμπι που το περιμέναμε κι εμείς πιστεύω και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από μεριά τους γιατί τόσα χρόνια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην Super League για την Θεσσαλονίκη. Καλό είναι να υπάρχουνε πληθώρα ομάδων στην πρώτη κατηγορία έτσι ώστε και να γίνεται πιο ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός αλλά και πιο δύσκολο για τις ομάδες.

Ποιανού παίκτη τη φανέλα θα ήθελες να αποκτήσεις;

Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες αν και έχουμε αρκετούς καλούς αυτή τη χρονιά ο καθένας είναι ξεχωριστός την θέση που παίζει. Έχω πολλές φανέλες σπίτι μου τις οποίες φοράω καμια φορά και στο γυμναστήριο και σκεφτείτε ότι μένω Κάτω Τούμπα, κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Σε είδαμε πρόσφατα και στο «Next top model». Ασχολείσαι γενικά με πολλά πράγματα, πες μας πως είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου;

Ναι εμφανίστηκα στην οντισιόν του Next Top Model καθώς όμως και στο shopping star. Σε αυτή την περίοδο της ζωή μου εργάζομαι ως διευθύνων σύμβουλος σε μία εταιρεία ανακύκλωσης αλλά παράλληλα ασχολούμαι και με το μόντελινγκ εδώ και χρόνια.

Βέρα Κατσαμάκη (Ασκούμενη δικηγόρος – Cheerleader του ΠΑΟΚ)

Αρχικά πες μας κάποια πράγματα για σένα τη ζωή σου και την σχέση σου με τον ΠΑΟΚ.

Ονομάζομαι Βέρα Κατσαμάκη και είμαι 24 χρονών . Είμαι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πλέον ασκούμενη δικηγόρος. Μιλάω αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και λίγα τούρκικα και τα ισπανικά είναι ο επόμενος στόχος. Είμαι μέλος των «Volcanoz cheerleaders», δηλαδή της ομάδας μαζορετών του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει στο γήπεδο;

Γενικά τα σχόλια στο γήπεδο είναι πάντα θετικά ακόμα και όταν δεν είναι τόσο κομψά διατυπωμένα! Αυτό που μου είχε αρέσει πολύ και το είδα σε story κάποιου οπαδού που μας είχε τραβήξει να χορεύουμε έλεγε «εμείς γι αυτές ήρθαμε στο γήπεδο». Νομίζω γενικά μας αγαπάνε οι οπαδοί και θέλουν την παρουσία μας στο γήπεδο! Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, μια φορά που με είχε δείξει η τηλεόραση, μου είπε κάποιος ότι ήταν ο λόγος που έκατσε και είδε όλο τον αγώνα. Το βρήκα πολύ γλυκό!

Ποδόσφαιρο παρακολουθείς;Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Θα δεις τον αγώνα; Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα;

Παρακολουθώ και ποδόσφαιρο έτσι κι αλλιώς από πάντα, μικρή ως αγοροκόριτσο έπαιζα κιόλας! Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον μου είναι ακόμα μεγαλύτερο εννοείται και όταν μπορώ (λόγω των αναμετρήσεων στο μπάσκετ τα σαββατοκύριακα) πηγαίνω στην Τούμπα.Θα δω τον αγώνα από το σπίτι μου μια και παίζουμε στο γήπεδο του Άρη. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε! Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι τρομερή ομάδα, χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει!Όλοι οι παίκτες είναι ποιοτικοί και δένουν μεταξύ τους. Πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά μας! Και ο Άρης από την άλλη έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω θα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το σημαντικό είναι να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας.

Από ποιόν παίκτη της ομάδας θα ήθελες τη φανέλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα;

Νομίζω στο ποδόσφαιρο δε θα πρωτοτυπήσω,θα πω του Βιερίνια. Είναι κλασική αξία, η προσωποποίηση της έννοιας «αρχηγός». Στο μπάσκετ θα ήθελα του νεοφερμένου Jamal Jones, πιστεύω είναι από τους καλύτερους που είχε ποτέ η ομάδα! Αν και τραυματίας ελπίζω να το ξεπεράσει και να επιστρέψει σύντομα!

Ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ που σου έχει μείνει αξέχαστο ;

Γενικά τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μοναδική εμπειρία και για εμάς τις μαζορέτες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρυσι κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός όπου το γήπεδο ήταν κατάμεστο και νικήσαμε κιόλας οπότε επικρατούσε πανικός! Πολλοί έλεγαν ότι φέραμε και γούρι στην ομάδα!

Μια ευχή για την πορεία του ΠΑΟΚ;

Εντάξει εννοείται πως εύχομαι νίκες για τον ΠΑΟΚ μας όμως επειδή μια ομάδα γίνεται πιο δυνατή μέσα από τις ήττες της εύχομαι ακόμα και όταν χάνει, αυτή η "πίκρα" της ήττας να μετατρέπεται σε πείσμα για βελτίωση και εξέλιξη! Και φυσικά στο ποδόσφαιρο αυτό που θέλουμε όλοι... το πρωτάθλημα!

To Αρης-ΠΑΟΚ μέσα από τα... γυναικεία ματιά της Ιωάννας και της Βέρας (pics)