MENU

Από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σχολίαζαν την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου το βράδυ της Πέμπτης που έκανε λόγο για «συνειδητή υπονόμευση της προσπάθειας αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ». Μάλιστα, στέκονταν στην επιλογή του μεγαλομετόχου να πληρώσει το χρέος του ΟΑΚΑ από το να προτείνει στον ΑΟ το ενοίκιο που επιθυμεί για τη Λεωφόρο με την προϋπόθεση να υπάρξει συνέπεια.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν «Ο Αλαφούζος προτιμάει να πληρώσει το χρέος στο OAKA και να δώσει και προκαταβολή για την επερχόμενη σεζόν από την άλλη περιμένουμε απάντηση ακόμα για την αποπληρωμή και το να μας πει εν λευκώ ποσό θέλει να είναι το ενοίκιο της Λεωφόρου αρκεί να το δίνει στην ώρα του. Αν δεν είναι αυτή συνειδητή υπονόμευση του Παναθηναϊκού τότε τι είναι;»

Βέβαια, το σημαντικό ζήτημα που προκύπτει από την κόντρα που έχει ξεσπάσει είναι πως ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς προς ΟΑΚΑ και έτσι κινδυνεύει να χάσει σε μία τόσο δύσκολη αγωνιστικά χρονιά λόγω αφαίρεσης βαθμών και περιορισμών στις μεταγραφές και το σημαντικότερο όπλο του, την δύναμη της ιστορικής του έδρας.

«Συνειδητή υπονόμευση του Παναθηναϊκού η επιλογή του ΟΑΚΑ»