MENU

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στους φιλάθλους του, μειώνοντας σημαντικά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό κάνει και ενόψει της νέας σεζόν. Η νέα καμπάνια έχει ως τίτλο «Μπες στο παιχνίδι... με το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την πίστη στην ομάδα και τη στήριξη στον Σύλλογο, σας υποδέχεται τη νέα σεζόν με το πιο οικονομικό εισιτήριο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν από την Τρίτη 2/6 (Θύρα 3, 12:00-17:30), την Τετάρτη 3/6 (Θύρα 3, 10:00-15:00 λόγω αγώνα) και τις υπόλοιπες ημέρες στο κανονικό ωράριο λειτουργίας 9:30-17:30 στη Θύρα 3. Η ηλεκτρονική διάθεση ξεκινά την Πέμπτη 4/6 από το pao.gr 

Σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με μια ομάδα γεμάτη υπερηφάνεια για όλους εσάς».

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι μειωμένες συγκριτικά με τις περυσινές. Στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, από 300 και 400 ευρώ που ήταν πέρυσι η τιμές, φέτος θα είναι 190 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του κόστους εγγραφής στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Από τα 190 ευρώ τα 100 αντιστοιχούν στο εισιτήριο διαρκείας και τα υπόλοιπα 90 για να γίνει πρώτα μέλος στην Συμμαχία με πρόσβαση στην συγκεκριμένη θύρα.

Αν κάποιος δεν επιθυμεί να γίνει μέλος της Συμμαχίας θα πρέπει αν περιμένει μέχρι τις 8 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος εξασφαλίσει την θέση του στην Λεωφόρο με μετρητά ή με πιστωτική δίχως δόσεις, μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα έχει έκπτωση 10% επί της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις τιμές

«Το οικονομικότερο διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου»