MENU
Σημαντικές ανακατατάξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να αλλάξουν πρόσωπα που απαρτίζουν το υπάρχον (9μελές) Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και να βγουν ταυτόχρονα μπροστά πρώην αθλητές του συλλόγου (Σαραβάκος, Καλιτζάκης κ.α.) με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κόσμου για τον κυκεώνα των προβλημάτων αλλά και τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή/συνεισφορά του.



Η νομική φόρμουλα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την οποία έχει φτιαχτεί η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» επιτρέπει την άμεση εισροή χρημάτων στην ΠΑΕ δίχως να παρακρατείται φόρος και ως εκ τούτου η ενεργοποίησή της με νέα πρόσωπα κοινής Παναθηναϊκής αποδοχής που δεν αποτελούν επιλογές του Αλαφούζου, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μοναδική χειροπιαστή επιλογή για τη συνεισφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται άμεσα παραιτήσεις μελών που στα… χαρτιά κατέχουν καίριες θέσεις στο υπάρχον Δ.Σ. γεγονός που θα προκαλέσει για ένα διάστημα προσωρινή διοίκηση και εν συνεχεία αυτονόητα εκλογές που υπολογίζονται σε περίπου ένα μήνα από σήμερα. 



Είναι άλλωστε ξεκάθαρο ότι μόνο εάν υπάρξουν πρόσωπα άφθαρτα, ει δυνατόν από τα σπλάχνα του συλλόγου, που να μπορούν να λειτουργήσου ως εγγυητές όσων επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την αγαπημένη τους ομάδα στην κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας του Παναθηναϊκού στα επαγγελματικά του χρόνια.
Ερχονται παραιτήσεις και... εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»