MENU

Να βρει λύσεις για την ανασύνταξη της ΑΕΚ εν όψει της συνέχειας των play off θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ σε αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Και όσον αφορά στο τελευταίο, την δουλειά την ξεκίνησε από σήμερα, με τον Ισπανό τεχνικό να συγκεντρώνει κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να συζητάει μαζί τους για αρκετή ώρα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα play off, αλλά και το χθεσινό παιχνίδι, με τον προπονητή της ΑΕΚ να προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι η ομάδα θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση και να συνεχίσει την προσπάθειά της στα δύο παιχνίδια που απομένουν με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, εξαντλώντας τις πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση.

Ένα σημείο στο οποίο στάθηκε ιδιαίτερα ο Χιμένεθ στην κουβέντα του με τους παίκτες, ήταν τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα από τον Πανιώνιο και χθες από τον Παναθηναϊκό, το ένα από δικό της κόρνερ και το άλλο από πλάγιο άουτ, τονίζοντας το γεγονός ότι η ομάδα έχει χάσει την σταθερότητα που έβγαζε στην συγκέντρωση αλλά και στην ένταση που έβγαζε μέσα στα παιχνίδια της. Κάτι που τους ζήτησε να αλλάξει στα επόμενα ματς.

Μήνυμα ανασύνταξης από τον Χιμένεθ