MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά:

Για το πόσο επιτακτική είναι η νίκη μετά από 9 παιχνίδια: «Πρέπει οπωσδήποτε… Αν και στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να το λες αυτό γιατί γεμίζεις με άγχος τα παιδιά, για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη, απέναντι σε μία ομάδα η οποία βλέπετε τα αποτελέσματά της, ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά που ανέλαβε ο κ. Κορακάκης, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι έμπειρη ομάδα, έχει πάρα πολλές λύσεις και ειδικότερα στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι πάρα πολύ δυνατή. Από εκεί και πέρα επειδή τους ξέρουμε κι επειδή μας ξέρουν κι αυτοί καλά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε καλές γιορτές, αλλά και να μπορέσουμε να ανακάμψουμε κι από εκεί και πέρα αυτή η ομάδα δεν σας κρύβω ότι αν κάνει μία νίκη πιστεύω πως θα πάρουμε… μπρος πάλι. Το σπουδαιότερο είναι ότι αν μπορέσουμε να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο με μία μεταγραφή, ειδικότερα αυτό που ψάχνουμε είναι ένας επιθετικός, είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η ομάδα στον δεύτερο γύρο μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για τα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Ο Ατρόμητος παίζει πάρα πολύ συντηρητικά. Θέλει να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά του, διαθέτει γρήγορους και ταλαντούχους επιθετικούς, και ειδικότερα τα μικρά παιδιά που έρχονται από πίσω όπως ο Λημνιός, όπως αυτός ο Αργεντινός που πήραν, το δεκάρι, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Το καλό για εμάς είναι ότι τους λείπει ο Λε Ταλέκ, ο σέντερ φορ, που γι’ αυτούς ήταν μία πολύ μεγάλη λύση, αλλά από εκεί και πέρα διαθέτει μεσοεπιθετική γραμμή πάρα πολύ καλή και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στην αμυντική τους συμπεριφορά…».

Για το αν είναι παιχνίδι υπομονής και για την ανυπομονησία του κόσμου: «Υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς μπορεί να έμεινε πίσω στις νίκες αλλά δεν έγινε κι η Μπαρτσελόνα από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή, θέλει βοήθεια και τουλάχιστον τα συμπεράσματά τους ας τα βγάλουν στο τέλος».

Παράσχος: «Νίκη για να... πάρουμε μπρος»