MENU

Το SDNA αποκάλυψε την Παρασκευή το... φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Σεμπαστιάν Λέτο και το Σάββατο το SDNA αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός «είναι μία ανάσα από το «τριφύλλι». Τη Δευτέρα διαδραματίστηκε ένα θρίλερ, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν! Ο 29χρονος άσος πήρε την ελευθέρας του από την Κατάνια, έστειλε το χαρτί στους «πράσινους» και αύριο έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έδειξε στην πράξη πόσο ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. «Πάλεψε» για την ελευθερία του, την διεκδίκησε με κάθε τρόπο και απείλησε να πάει την Κατάνια στη FIFA! Είναι γεγονός πως οι Ιταλοί του έβαλαν εμπόδια, αλλά η επιθυμία του Αργεντινού αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και πλέον πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν πως και πως τα ευχάριστα νέα και αυτά ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας! Το χαρτί με την ελευθέρας του Λέτο έφτασε στους «πράσινους» και πιθανότατα στη διάρκεια της αυριανής ημέρας (το αργότερο την Τετάρτη) ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, πλέον, τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την επιστροφή του «Σέμπα» στον Παναθηναϊκό.

Ο Λέτο oριστικά στον Παναθηναϊκό!