MENU

Το μέλλον του Βάσκου τεχνικού βρίσκεται στο επίκεντρο των ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου στην Ισπανία. Η πληροφορία ότι έχει ήδη ανακοινώσει στη διοίκηση της Μπιλμπάο την πρόθεση του να μην δεχθεί το συμβόλαιο που του προσφέρεται ώστε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, μπορεί να μην επιβεβαιώνεται επίσημα, αλλά θεωρείται έγκυρη.

Όλα δείχνουν ότι ο Βαλβέρδε έχει πάρει την απόφαση να κάνει το... μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Νιώθει πια ώριμος να φύγει από το «σπίτι» του και να δοκιμάσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Αυτή θα είναι, εκτός απροόπτου, η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν προσεγγίσει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού άλλες δύο φορές στο παρελθόν, αλλά οι δύο πλευρές δεν συνεργάστηκαν.

Ο Βαλβέρδε είναι, λοιπόν, ανοιχτός σε προτάσεις και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και από την διοίκηση της Σεβίλλης, καθώς θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι ο Χόρχε Σαμπάολι θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Βαλβέρδε είναι πρώτος στη λίστα και για την αντικάτασταση του Αργεντινού τεχνικού στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ακόμα και αν η Σεβίλλη πρέπει να ανταγωνιστεί τη Μπαρτσελόνα για να... κερδίσει τον Βαλβέρδε, θα δώσει τη μάχη της...

Και η Σεβίλλη θέλει Βαλβέρδε!