MENU

Με επικράτηση επί της Βιγιαρεάλ στην εμβόλιμη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Γάλλος τεχνικός παίρνει στα χέρια του το ρεκόρ. Όχι κι άσχημα για κάποιον που είναι προπονητής πρώτης ομάδας μόλις εννέα μήνες. Για την ακρίβεια 259 ημέρες!

Συνολικά σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει καθίσει στον πάγκο των Μαδριλένων ο Ζιντάν και έχει 27 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Κατάφερε, επίσης, σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ο «Ζιζού» έφτασε, λοιπόν, την επίδοση του Ισπανού τεχνικού, αλλά έχει πολύ καλύτερα συνολικά αποτελέσματα από τον σημερινό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Την σεζόν που ο Γκουαρδιόλα έκανε το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Με δεδομένο ότι η «βασίλισσα» πήρε το ενδέκατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημά της τον περασμένο Μάιο στο μιλάνο, ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν είναι η επιστροφή στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η αρχή έγινε με τέσσερις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και στα αποδυτήρια των Μαδριλένων ελπίζουν στο τέλος να επιβεβαιωθεί ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί...

Ο Ζιντάν, το ρεκόρ του Γκουαρδιόλα και ο οιωνός... τρεμπλ!