MENU

Ως τον «Τούρκο Μέσι» αποκαλούν τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ στη γείτονα χώρα. Πρόκειται για έναν 19χρονο μεσοεπιθετικό, ύψους μόλις 1,68, ο οποίος αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ. Στην ομάδα της Τραπεζούντας έχει καθιερωθεί ως βασικός από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και ξεχωρίζει για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, η οποία του έχει αποφέρει και το παραπάνω παρατσούκλι.

Σενάρια τις τελευταίες ημέρες φέρουν τη Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Οι «κόκκινοι» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ στην Τραμπζονσπόρ για τον νεαρό Τούρκο.

Ο ίδιος ρωτήθηκε από τους Τούρκους ρεπόρτερ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον και απάντησε: «η Λίβερπουλ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ένας από τους σπουδαιότερους στον κόσμο. Με αυτές τις προσφορές πρέπει να ασχοληθεί η Τραμπζονσπόρ. Εάν ο σύλλογος συμφωνήσει, τότε μπορώ να μιλήσω κι εγώ με τη Λίβερπουλ. Πάνω απ' όλα είναι το συμφέρον του συλλόγου. Εάν μου πουν να φύγω, θα φύγω. Αν μου πουν να μείνω, θα μείνω».

https://www.youtube.com/embed/Wum0syVHjc4
Η Λίβερπουλ κινείται για τον «Τούρκο Μέσι» (vid)