MENU

Δεν έχει καμία λογική- καμία, όμως: είναι η ομάδα που πηγαίνει σχεδόν σαν το... μελλοθάνατο να παίξει εκτός έδρας με την πανίσχυρη Γιουβέντους, μένει πίσω στο σκορ και αντί για τον επιθανάτιο ρόγχο της καταφέρνει να «γυρίσει» το ματς.

Έπειτα, έρχεται το στραπάτσο στο ντέρμπι της πόλης με την Σίτι και ακολουθεί εντός έδρας αγώνας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας- το απόλυτο «δώρο» για... εξιλέωση, σωστά;

Αν είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λάθος: οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπόρεσαν να ρίξουν στο καναβάτσο ούτε μια ομάδα που μετρούσε 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια της και κόλλησαν στο κάκιστο (από βαθμολογικής άποψης) 0-0.

Οι γηπεδούχοι δεν βλεπόντουσαν ούτε με οδοντογλυφίδες στα μάτια για να τα κρατάνε ανοιχτά, είχαν μόλις δύο ευκαιρίες για γκολ (Μαρσιάλ 29΄, Λίνγκαρντ 30΄) και ήταν κάτι παραπάνω από τυχεροί που ο Κουγιατέ στο 45΄ βρισκόταν οριακά σε θέση οφσάιντ όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

https://twitter.com/hashtag/Palace?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν οπτικό βασανιστήριο καθώς δε συνέβη απολύτως τίποτα (πέραν του ανηλεούς βασανισμού της μπάλας), με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αλλάξει και το «Θέατρο των Ονείρων» να βυθιστεί σε ποδοσφαιρικό εφιάλτη.

Μ' αυτό το «x» η Γιουνάιτεντ έφτασε μετ' αγωνιστικών κόπων και βασάνων τους 21 βαθμούς και μπορεί να πέσει ακόμα και στην 8η θέση αύριο.

Special... πατάτα το σημερινό ματς, έτσι Ζοσέ;

Φούλαμ – Σαουθάμπτον 3-2

In Mitrovic they trust: η Φούλαμ χρειαζόταν απελπισμένα τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην Σαουθάμπτον για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός φρόντισε να γίνει η δουλειά: μπορεί οι «Άγιοι» να προηγήθηκαν με τον Άρμστρογνκ στο 18΄, όμως ο Μίτροβιτς ισοφάρισε στο 33΄ και ο Σίρλε στο 43΄ έκανε το 2-1.

Ο Άρμστρογνκ και πάλι στο 53΄ ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Μίτροβιτς στο 63΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε τεράστια ανάσα στην Φούλαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας