MENU

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα ματς για το Κύπελλο και θεωρώ ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος που υπήρχε. Η εικόνα που άφησε ο ΠΑΟΚ ήταν θετική, παρά το άτυχο αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε πολύ καλός και θα έλεγα ότι έπιασε αρκετά καλά στάνταρ απόδοσης δεδομένων των καιρικών συνθηκών που υπήρχαν και νομίζω ότι τα νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής δείξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο, ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και δεν δυσκολεύτηκαν να ενσωματωθούν στην ομάδα. Πιστεύω ότι το πιο θετικό από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι οι παίκτες έδειξαν ότι θα βοηθήσουν πολύ στη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Είδα έναν Ολιβέιρα, ο οποίος διαθέτει τρομερές ικανότητες και τον ξεχώρισα κατευθείαν. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή που παίζει πολύ καλά τη θέση του, είναι ένας τεχνίτης και αυτό που μου άρεσε είναι η ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του, κάτι που είναι λογικό από τις παραστάσεις που διαθέτει στην καριέρα του. Παράλληλα, ο τρόπος που μπορεί να μεταφέρει τη μπάλα από το κέντρο στους επιθετικούς ήταν αξιοσημείωτος. Διαθέτει πολύ μυαλό και ξέρει πότε να κρατήσει τη μπάλα και πότε να την προωθήσει στην επίθεση.

Ο Ίνγκασον είναι ένα παιδί γεροδεμένο και ψηλό, με σταθερότητα στις κινήσεις του. Θα έλεγα ότι έχει ηγετική μορφή στο κέντρο της άμυνας και έδειξε με την παρουσία του ότι έχει πολύ καλά στοιχεία για την θέση στην οποία αγωνίζεται. Έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής και το έκανε κατευθείαν. Ένας πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Για μία ακόμα φορά, ο Σβιντέρσκι ήρθε και πάλι σε επαφή με τα δίχτυα, κάτι που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά, όπως και την ομάδα φυσικά. Είναι πολύ κινητικός, αρκετά δραστήριος και καλός με τη μπάλα στα πόδια και πιστεύω ότι αποτελεί μία αξιόλογη λύση για τον προπονητή και γιατί όχι έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Και οι τρεις αυτές προσθήκες συν του Γιαννούλη για τον οποίο θα αναφερθώ παρακάτω, είναι παίκτες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ, τόσο ενόψει της συνέχειας, όσο και μελλοντικά.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, έδειξε για άλλη μία φορά την ποιότητα που διαθέτει, είναι ένας πολύ καλός αριστερός μπακ, με σωστό χειρισμό της μπάλας και έδειξε τις δυνατότητες που έχει. Είναι και αυτός μία σημαντική λύση και νομίζω ότι έπραξε ορθώς ο ΠΑΟΚ που τον έφερε πίσω στην ομάδα νωρίτερα.

Βέβαια, υπάρχει και ο νεαρός Λύρατζης, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού, έναν παίκτη τον οποίο τον γνωρίζω και από τη δεύτερη ομάδα. Έχει τρομερά στοιχεία και η ηλικία του είναι τέτοια που όσο μπορεί και επιτρέπεται παίρνει χρόνο συμμετοχής. Η συνολική του παρουσία έχει θετικό πρόσημο και θεωρώ ότι τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτή τη μικρή ηλικία, όσο παίρνουν χρόνο συμμετοχής και βλέπουνε την εμπιστοσύνη, θα δείχνουν όλο και περισσότερο την αξία και τις ικανότητες που πραγματικά διαθέτουν.

Κλείνοντας, πιστεύω ότι άσχετα με το αποτέλεσμα και την ήττα, ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στον επαναληπτικό, καθώς είχε πολύ καλή απόδοση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, στάθηκε άτυχος με ένα λάθος, από αυτά που συμβαίνουν εύκολα και έχασε τελικά το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβηθεί τίποτα, καθώς υπάρχει ο επαναληπτικός της Τούμπας και μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και σε συνδυασμό με την ομάδα και το υλικό που διαθέτει μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Θετική η εικόνα του ΠΑΟΚ, έδειξαν ότι είναι σε υψηλό επίπεδο οι νεοαποκτηθέντες
EVENTS