MENU

Στις νίκες και δη άμεσα επέστρεψε η Δόξα Δράμας μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία πέτυχε την πέμπτη της εντός έδρας νίκη. Το συγκρότημα του Αντρέα Παντζιαρά μπήκε πιο ζωηρά στο παιχνίδι από τους Θεσσαλονικείς και στο 6΄είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Γαϊδαρτζή να φεύγει ελάχιστα έξω από το δοκάρι της εστίας του Ζιάκα. Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα ήταν εκείνη η οποία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο καθώς ήταν αυτή η οποία επιζητούσε το γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 27΄ όταν και ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζιάκα ο τελευταίος όμως κατάφερε να αποκρούσει εντυπωιασκά το σουτ του και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Από το 30΄ και μετά το συγκρότημα του Νίκου Παπανώτα ανέβασε την απόδοση του και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε γίνει απειλητικό για την εστία του Μένκα. Αρχικά στο 33΄ με το σουτ του Χιονίδη και εν συνεχεία στο 35΄ με τον Σαμπιασβίλι οι προσπάθειες τους όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το κατάφεραν οι «μαυραετοί» δις. Αρχικά στο 41΄με το πλασέ του Αθανασιάδη και εν συνεχεία στο 45΄ ο Ντος Σάντος έδωσαν στους Δραμινούς αέρα δύο τερμάτων, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος προκειμένου να καθαρίσει για τα καλά την υπόθεση νίκη, κάτι το οποίο θσ μπορούσε να είχε συμβεί σε τέσσερις περιπτώσεις. Στο 59΄ με το σουτ του Ντος Σάντος να περνάει λίγο άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων, στο 60΄ με το σουτ του Παπαδόπουλου που απέκρουσε ο Ζιάκας σε κόρνερ, στο 75΄ κεφαλιά του Ντος Σάντος αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Ζιάκα και στο 86΄ με το μακρινόυ σουτ του Κονταξή το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύργιμα του διαιτητή.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Μένκα Ρεβυθόπουλος Κουμπρόγλου Βραμέντζαλης Γκαρακλίδης Μπάμπουρας Σάντος Στόικος Παπαδόπουλος Αθανασιάδης (62΄Κονταξής) Γαϊδαρτζής (59'Δούμπλατζης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Παπανότας): Ζιάκας, Βόσδου Σκέμπης Ιωαννίδης (60΄Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης Παπαδημητρίου Ζυγκερίδης Χάψας (60΄Φωτιάδης) Χιονίδης Σαμπιασβίλι (80΄ Παπαϊωάννου), Λιόννης

«Καθάρισε» σ΄ένα τετράλεπτο η Δόξα Δράμας