MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης TV: ΕΡΤ 2
Σπάρτη
ΣΠΑΡΤΗ
0 0
Άρης
ΑΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Μετά την Αθήνα, τη Λαμία και τον Εύοσμο, ο Αρης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη ούτε και στη Σπάρτη, μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα.

Οι «κίτρινοι» ήταν κάκιστοι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας μόλις μία φάση, αυτή του 31’ για να σκοράρουν, με τον Διούδη, μάλιστα σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο να κρατάει το μηδέν στην εστία του, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται σε… βαθιά κρίση και να κινδυνεύουν να μένουν στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας!

Διπλή ευκαιρία και... στοπ Μελίσσα

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που γρήγορα θα ξεχαστεί ο Αρης και η Σπάρτη, δεν κατάφεραν τίποτα εντός γηπέδου, με τους «κιτρινόμαυρους» παρά τις πέντε τελικές, να έχουν μόλις μία αξιόλογη φάση για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, στη φάση του 31’ όταν ο πορτιέρε της γηπεδούχου ομάδας, έκανε διπλή επέμβαση στην κεφαλιά του Μιλούνοβιτς και έπειτα στο γυριστό σουτ του Μπαργκάν.

Μέχρι και εκείνο το χρονικά σημείο ο Αρης που είχε μεν την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσε να βρει ανοικτούς διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Αρης «παγιδεύτηκε» στην πολυπληθή αμυντική γραμμή της Σπάρτης, με αποτέλεσμα ο Πίτου Γκαρσία που ανέλαβε την οργάνωση του παιχνιδιού των «κιτρίνων» να αναγκάζεται να επιστρέψει πολλές φορές τη μπάλα στον Διούδη για να ανοίξουν κάπως οι χώροι στο γήπεδο.

"Φωνάζουν για πέναλτι οι μεν και αποβολή οι δε

Η Σπάρτη που δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί, απείλησε μόλις μία φορά την εστία του Αρη με το μακρινό σουτ του Μπουντούπουλου που απέκρουσε ο Διούδης, με τις δύο ομάδες να «φωνάζουν» σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Μελίσσα στον Σόοουζα στο 32’, ενώ στο 39’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του Διούδη που βγήκε μακριά από την περιοχή του για να μαρκάρει τον Αναστασάκο.

Αρης στα... χαμένα!

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Αρη και πάλι να έχει την κατοχή της μπάλας, αυτή τη φορά ωστόσο δίχως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Μελίσσα, μέχρι και το 70’, κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, με τον Ελληνα τεχνικό μη έχοντας άλλη επιλογή να ρισκάρει ρίχνοντας και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι (σ.σ. Καπνίδη).

Η Σπάρτη, που έπαιρνε εύκολα αυτό που ήθελε, προσπάθησε να αιφνιδιάσει την εστία του Διούδη με ορισμένα μακρινά σουτ από τους Μπουντόπουλο και Σιώπη δίχως αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι το παιχνίδι έφτασε στην «κόψη του ξυραφιού», με τον Αρη μη έχοντας άλλη επιλογή να ρισκάρει προκειμένου να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως η Σπάρτη ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ, με τον Μπουντόπουλο στο 76' να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Διούδη να κάνει εκπληκτική επέμβαση, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του, ενώ και ο Διούδης αναγκάστηκε και πάλι στο 83' να σώσει την εστία της ομάδας του στο σουτ του Μουζακίτη.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Αρη να μην καταφέρνει για ένα ακόμα παιχνίδι να γευτεί τη χαρά της νίκης, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40’ Οικονομόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71’ Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90' Κατσίκης), Φράγκος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86' Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46’ Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68’ Καπνίδης), Ιλιτς.

Σπάρτη-Αρης 0-0