MENU

Ανεπανάληπτο αυτό που ακολούθησε μετά την εύκολη νίκη της Σπόρτινγκ απέναντι στην Αρόουκα. Το κλίμα ήταν τεταμένο και η κατάσταση ξέφυγε όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι πρόεδροι των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της Αρόουκα: «Είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ δεν δημοσιοποίησε όλες τις εικόνες από το περιστατικό. Το βίντεο είναι εντελώς λειψό. Συγκεκριμένα, χωρίς να χρειαστεί μεγάλη ικανότητα μοντάζ, μπορούμε εύκολα να επιβεβαιώσουμε ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ φτύνει στο πρόσωπο τον πρόεδρο της Αρόουκα. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και δεν ψευδόμαστε».

Η ανακοίνωση της Σπόρτινγκ, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της: «Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ είναι, με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ένας πολιτισμένος άντρα και ποτέ δεν θα έφτυνε. Αυτό που βλέπουμε είναι ξεκάθαρο και είναι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ να καπνίζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το μοναδικό πράγμα που βγαίνει από το στόμα του είναι ατμός».

Μάλιστα, κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με τον τσακωμό του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο(πρόεδρος Σπόρτινγκ) και τον Κάρλος Πίνιο(πρόεδρος Αρόουκα).

https://twitter.com/hashtag/AroucaGate?src=hash
Ξύλο μεταξύ των προέδρων Σπόρτινγκ και Αρούκα (vid)