Η πρώτη εμφανής αλλαγή είναι στους πάγκους γηπεδούχου και φιλοξενούμενου, που πλέον είναι… υπόγειοι, προκειμένου να έχουν καλύτερη ορατότητα οι φίλοι των «ασπρόμαυρων», που έχουν εισιτήριο στις χαμηλές θέσεις των θυρών 1-2 και 3.
Η δεύτερη αλλαγή αφορά τις ίδιες θύρες, αφού αφαιρέθηκαν τα κάγκελα που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο και αντικαταστάθηκαν από πλέξιγκλας, ούτως ώστε η Τούμπα να θυμίζει γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά και να υπάρχει καλύτερη ορατότητα από τους φιλάθλους.
Η τρίτη αλλαγή αφορά την Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, που… μίκρυνε, δεδομένου ότι εκεί φιλοξενούνται οι φίλαθλοι των αντιπάλων και η ιστορία έχει δείξει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ποτέ δεν εξαντλούνται τα εισιτήρια που παραχωρούνται στους αντιπάλους, έτσι δόθηκε η ευκαιρία να… μεγαλώσει η θύρα 3 της έδρας του Δικεφάλου.
Τα έργα πάντως στο γήπεδο της Τούμπας δεν σταματούν, καθώς εργασίες γίνονται και πάνω από τους σουίτες της έδρας του Δικεφάλου.
Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από τις αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας:






