MENU

Οι πέντε κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο (μέχρι σήμερα) πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλύονται πράξη προς πράξη.

Η "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαΐδη ανέφερε χθες ένα σημαντικό μέρος εξ αυτών και το SDNA, το site των μεγάλων αποκαλύψεων, το βγάζει σήμερα όλο στην επιφάνεια για λόγους προστασίας του κοινωνικού αγαθού που λέγεται ποδόσφαιρο και το οποίο εδώ και χρόνια είναι παραδομένο και έρμαιο στις ορέξεις εγκληματικών οργανώσεων.

Όλα όσα διατυμπανίζει σύσσωμο το υγιές φίλαθλο κοινό εδώ και χρόνια αποκτούν σάρκα και οστά, όχι μέσω φημών και δημοσιευμάτων, αλλά από τα χέρια ενός αδέκαστου δικαστικού λειτουργού - του Γιώργου Ανδρεάδη και προγενέστερα του Αριστείδη Κορέα - που έψαξε σε βάθος την υπόθεση και την αποτύπωσε σε κείμενο 20 σελίδων.

Είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να καταφέρει κανείς να βγάλει το ρεζουμέ όλων των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται ο Μαρινάκης. Ανατινάξεις φούρνων, επηρεασμός προέδρων και παραγόντων της ΕΠΟ, εξαφανίσεις διαιτητών, απολύσεις δημοσιογράφων, έλεγχος των media, παράνομα κέρδη από συμμετοχή στο Champions League, διαπλοκή με κορυφαία στελέχη της UEFA, παρεμβάσεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας, ηγετική θέση στην εγκληματική οργάνωση είναι μόνο ορισμένα από όσα βαραίνουν σαν κατηγορίες το αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το SDNA - με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα φίλαθλο που ζητά εδώ και χρόνια κάθαρση - φέρνει σήμερα στο φως για λόγους δημοσίου συμφέροντος ολόκληρο το κατηγορητήριο. Προκειμένου αφενός ο πεντάκις κακουργηματικά κατηγορούμενος να μην κριθεί με βάση αποσπάσματα των κατηγοριών και αφετέρου ο κόσμος να καταφέρει να διαβάσει τι ακριβώς περιλαμβάνεται στο δικαστικό έγγραφο και να βγάλει με σαφήνεια τα συμπεράσματα του. Πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου.

Δείτε και τις 20 απόρρητες σελίδες στο ντοκουμέντο που ακολουθεί:

Ντοκουμέντο: Οι 20 σελίδες του κατηγορητηρίου Μαρινάκη!