MENU

Η «Σελεσάο» πάσχισε με κάθε τρόπο να βρει τη λύση και τα κατάφερε κατά κάποιο τρόπο, αλλά μία το οφσάιντ του Φιρμίνο στο 1ο ακυρωθέν γκολ του Ζεσούς και μία το το δεύτερο πριν από την πάσα για το 2ο του Κουτίνιο σε μια αμφισβητούμενη φάση, της στέρησαν το αποτέλεσμα, παλεύοντας για να εξασφαλίσει την πρόκριση με το Περού μαθηματικά την τελευταία αγωνιστική.

Η «Σελεσάο» προσπάθησε να μπει δυνατά και στο 12ο λεπτό υπήρξε κιόλας η πρώτη καλή φάση της, με τον Ριτσάρλισον να εκμεταλλεύεται μια σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και εκτοξεύει έναν «κεραυνό», που εξουδετερώνεται όμως σε κόρνερ από τον Φαρίνιες. Στη συνέχεια ουσιαστικά δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη στιγμή, με τη Βραζιλία να είναι... φλύαρη στην κατοχή της και να μη δημιουργεί ευκαιρία.

Με... φόρα πήγαν να μπουν οι οικοδεσπότες και στο ξεκίνημα της επανάκηψης, ζητώντας πέναλτι στο 47', που όμως άμεσα απορρίπτεται μέσω VAR. Η τεχνολογία θα στερήσει και γκολ για τους Βραζιλιάνους, αφού ο Ζεσούς σκοράρει από κοντά, αλλά ο Φιρμίνο που του πάσαρε ήταν σε θέση οφσάιντ σε σουτ που έγινε πριν. Ο Ζεσούς θα χάσει και ευκαιρία στο 76', παίρνοντας μια υπέροχη σέντρα, αλλά μην καταφέρνοντας για ελάχιστη απόσταση να κάνει την προβολή για το γκολ. Αυτό θα το πετύχαινε ο Κουτίνιο στο 86', αλλά το VAR θα ήταν ξανά εκεί, για να το ακυρώσει, αυτή την φορά λανθασμένα καθώς ο Φιρμίνο καλυπτόταν.

Δείτε τα ακυρωθέντα γκολ:

https://twitter.com/hashtag/CopaAmerica?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/Goals4u1?ref_src=twsrc%5Etfw
Βραζιλία - Βενεζουέλα 0-0 (vids)