MENU

Πήρα αυτή την απόφαση μόλις διάβασα τα παραπονεμένα λόγια του Διονύση Βερβελέ στο «Γαύρο»: «Εμείς για κάποιους κάνουμε οπαδική δημοσιογραφία». Αυτοί οι κάποιοι είναι λιγότεροι και απ’ τους οπαδούς του Εργοτέλη.

Εμείς, για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, είμαστε με τους άλλους που υποστηρίζουν ότι ο «Γαύρος» είναι πιο αντικειμενικός και απ’ το «Ριζοσπάστη». Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε όλοι: Ο Σάββας ο Θεοδωρίδης, ο Κωνσταντίνος ο Καραπαπάς, ο Τάκης ο Τσουκαλάς, ο Διονύσης ο Μαυροτσούκαλος απ’ το «Ευτυχισμένοι μαζί» κ.α.

Μετά την απαραίτητη διευκρίνιση επιστρέφουμε στον Βερβελέ: «Και κάποιοι άλλοι κάνουν “αντικειμενική”. Όπως το νέο σάιτ το sdna». Επιτέλους ένας κύριος με το «Κ» κεφαλαίο. Όχι πείτε μου, σας ζητήσαμε τίποτα παράλογο; Να μας τα χώνετε όπως ο Βερβελές, αλλά να μην ξεχνάτε να αναφέρετε το όνομα του site. Τώρα που είμαστε στην αρχή χρειαζόμαστε τη διαφήμιση (το μπάτζετ που ‘χαμε για διαφήμιση το κρατάμε για τις αγωγές). Ο Διονύσης το κατάλαβε αυτό γι’ αυτό είπε να προωθήσει εμάς και τα status μας:  

«Γράφει για παράδειγμα (το sdna): “Ο διαιτητής Ιωαννίδης μπαίνει σαν καμικάζι αυτοκτονίας στο γήπεδο και ουσιαστικά τελειώνει το ματς στη Βέροια με το καλημέρα. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τα επόμενα 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του”. Απίστευτα πράγματα». Άδικο δεν έχει ο Βερβελές. Κανονικά αν είχαν λίγη τσίπα πάνω τους οι «Ασβεστάδες» του sdna.gr θα έπρεπε βλέποντας την κόκκινη κάρτα του Ιωαννίδη στον Μπαλάφα να γράψουν τα εξής:

«Ο διαιτητής Ιωαννίδης μπαίνει σαν φύλακας άγγελος στο γήπεδο προστατεύοντας τις σημαντικές επενδύσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά λέει στη Βέροια και στους άλλους γερο-Λαδάδες της Λίγκας “αντί να κλαίτε σαν τις χήρες στο κρεβάτι κάντε καμιά μεταγραφή επιπέδου Γκαζαριάν για να καταφέρετε να ανταγωνιστείτε το Θρύλο.” Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τα επόμενα 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω γιατί έχει παικταράδες και οι διαιτητές τον σέβονται. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Πειραιάς (ο οποίος χάρη στην ΠΑΕ έχει αλλάξει πρόσωπο) στα καλύτερά τους».

Αυτό ναι, θα ήταν ένα status αντικειμενικού site. Αλλά τι περιμένει κανείς από τύπους βουτηγμένους στη λάσπη της διαφθοράς όπως οι διαπλεκόμενοι συντάκτες του sdna. Ευτυχώς τους ξεμπρόστιασε ο Βερβελές για να καταλάβει η ελληνική κοινωνία τι κουμάσια είναι:   

«Εντάξει λίγα λεπτά μετά μέχρι και ο Αλαφούζος έκανε retweet το συγκεκριμένο ποστάρισμα! Τυχαία όλα είναι μη μασάτε… Επαναλαμβάνω πως αναφερόμαστε σε “αντικειμενική ιστοσελίδα”. Ήξερε αυτός που έγραφε τι είπε ο Μπαλάφας στον διαιτητή Ιωαννίδη! Το… υπέθεσε! Δεν πειράζει. Απλά να μην κρυβόμαστε και μεταξύ μας… έτσι;». Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και θα το καταλάβετε και εσείς μόλις σας πω τι συνέβη. Δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός για την απόφαση του διαιτητή. Θύμα παναθηναϊκής πλεκτάνης έπεσε.

Ο Αλαφούζος ζήτησε απ’ τον Ιωαννίδη να δώσει κόκκινη στον Μπαλάφα, για να ανεβάσει status το sdna, και να το κάνει μετά retweet ο ίδιος για να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Θα παρακαλέσω να μην ξαναπεί ποτέ κανένας ότι έχει άδικο ο Πάνος ο Καμμένος. Όντως μας ψεκάζουν. 

Οι διαπλεκόμενοι συντάκτες του sdna