MENU

Έρχονται τα SDNA και χαλούν τις εβδομάδες μας φίλοι μου. Σαν τους ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές, όπως λένε οι ακροδεξιοί. Κάθομαι ήρεμος, ετοιμάζομαι να δειπνήσω, σκάει η «βόμβα» Ρόουζ. Για τους άλλους. Τους άμαθους. Εγώ κάτι ήξερα αλλά το θέμα το άφησα. Τυφλή η εμπιστοσύνη μου στον Θοδωρή τον Καρυπίδη. Όπου έχει εμπλακεί, μπουγάδα είναι όλα. Λευκά, καθαρά, έτοιμος για διαφήμιση της Skip. Ο Τεό μου είναι η μετεμψύχωση του γνήσιου, παλιού ΠΑΣΟΚ: Έχει την ικανότητα να βγάλει λεφτά πουλώντας τον ίδιο παίκτη σε δύο ομάδες στην ίδια μεταγραφική περίοδο (στον Ολυμπιακό Α και Β). Τεχνικοί διευθυντές σου λέει μετά και τα σκαμπό μου μέσα. 

Αναστάτωση στον πλανήτη Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι κάνουμε τώρα, πως μαζεύεται. Οι υπόλοιποι δεν ξαφνιάστηκαν κιόλας. Λέω αυτοί είναι ωραίοι, διαβάζουν Αυλακιώτη και κόβει το μυαλό τους. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Τα προφανή δεν τα αναφέρω καν. Το σασπένς που δίνει ο Θρύλος κι ο Άρης στο βαλτωμένο πρωτάθλημά μας. Βγάζει ενδεκάδα ο Μάντζιος. Σκέφτεσαι εσύ, Καμαρά. Ποιος είναι, ο δικός του και ποιος των άλλων; Σε ποιον να ανήκει ο Ιτούρμπε; Αν πουληθεί πόσα δικά μας πόσα των άλλων; Μια αγωνία που δε συναντάς ούτε σε τελικούς Champions League. 

Κι επειδή έθιξαν τον αποκαλυπτικό εγωισμό μου αυτά τα γατάκια του SDNA, να σας ρίξω εγώ την πραγματική βόμβα. Ναπάλμ. Το νομικό επιτελείο του Άρη σε άμεση συνεργασία με αυτό του Ολυμπιακού-καθαρά για καλύτερη υπεράσπιση της υπόθεσης-ετοιμάζουν την προσφυγή στο CAS. Κατά του ποδοσφαιριστή Λίντσεϊ Ρόουζ. Δε θα τον αποκαλέσω απατεώνα, δεν το επιτρέπει η ανατροφή μου. Ο συγκεκριμένος κύριος, δέχτηκε τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο. Αυτός ο άγνωστος του έκλεισε ένα ραντεβού σε Mikel. Πήγε ο Ρόουζ…

Τον περίμενε αυτός ο μυστήριος τύπος. Του είπε «είμαι εγώ που έκανα τη δουλειά για τον Λάσκοφ». Πες, πες, ο Ρόουζ πείστηκε.  

Πλαστογράφησε τα έγγραφα της μεταγραφής του. Αντί για Άρης παίρνει ένα blanco, το σβήνει φόρα παρτίδα και γράφει Ολυμπιακός. Άλλο brand name βλέπετε, ακόμη κι αν δεν το γράφουν με κεφαλαία αυτοί εκεί στον Πειραιά. Οι τίτλοι δεν κάνουν τις μεγάλες ομάδες. Το Caps Lock τις κάνει. Περισσότερα τα λεφτά, σου λέει ο Ρόουζ. 

Σκίστηκε η καρδιά του Θόδωρα μόλις το έμαθε. 

Έτσι είναι όμως. Σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Μη δουν έναν άνθρωπο και μια ομάδα να προκόβουν, αμέσως να αρχίσουν τα εμπόδια. Δεν αντιλαμβάνονται πως ο Άρης σε άμεση συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ορίζουν την αγορά όπως λέει και ο διδάκτωρ ήθους Πειραιώς, Καραπαπάς Κων/νος. 

Θα ανοίξουν και σχετική σχολή να διδάσκουν τους τεχνικούς διευθυντές των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων. Αν ο Μέσι πριν πάει στην Παρί είχε υπογράψει πρώτα στον Ολυμπιακό, δε θα ήταν καλύτερα για όλους; Απλές λογικές που τα κοινά θνητά μυαλά, δεν αντιλαμβάνονται. Ο Καρυπίδης ξέρει. Βλέπει μπροστά. Κανείς Ρόουζ με τις πλαστογραφίες του, δε θα υψώσει εμπόδια στο να στεφθεί πρωταθλητής ο Άρης, το λένε και οι φαν εδώ από κάτω. Ναι τολμώ και το λέω, δε θα ντραπώ. 

Θα τα εξηγήσει ο ίδιος ο Τεό όλα αυτά. Στις εμφανίσεις που θα κάνει φέτος στις εκπομπές του MEGA. La vie en Ρόουζ. Όταν η μαγεία της φύσης 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 συναντά την ψυχολογία της ύλης 💶💴💵💰!

Σοκ: Και ο Ρόουζ πλαστογράφησε μόνος του τη μεταγραφή του!
EVENTS