MENU

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ από την αρχή αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από οργανωμένες αντιδράσεις διαφόρων γκρουπ, με πολύπλευρα κίνητρα και στοχεύσεις. Σε αυτά οφείλεται άλλωστε όπως είναι γνωστό και η μεγάλη καθυστέρηση από την στιγμή που παρουσιάστηκε το σχέδιο, μέχρι την έκδοση της οικοδομικής άδειας και το ξεκίνημα των εργασιών. Η πρώην δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πρωταγωνίστησε, αλλά τώρα φαίνεται πως την σκυτάλη έχει πάρει ένα άλλο κομμάτι της αντιπολίτευσης στην νέα διοίκηση Βούρου. Με σημείο αναφοράς τον τοπικό πολιτευτή Χάρη Τομπούλογλου, που μάλιστα μέχρι πριν μερικά χρόνια εμφανιζόταν ως υπέρμαχος του γηπέδου και εναντίον των αντιδράσεων.

Πριν από τις εκλογές του 2019, μέχρι ένα σημείο υποστήριζε εντός Νέας Φιλαδέλφειας, πως εκείνος είχε την στήριξη της ΑΕΚ.

Τώρα, η παράταξη του, τρίτη σε δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο, πρωτοστατεί στην κόντρα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», σε συνδυασμό με τα διαχειριστικά του Άλσους.

Σε πρόσφατη μάλιστα ανάρτησή του κάνει λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα ακολουθώντας τη ρητορική του πρώην δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου. Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια κοντράρει όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου. Το οποίο ωστόσο δεν παραλείπει να επισκέπτεται συχνά, για να βγάλει φωτογραφίες και να τις αναρτήσει επίσης στα social media. Αυτή την στιγμή στο θέμα του γηπέδου και της διαδικασίας για την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμοτήτων για να μπορέσει να λειτουργήσει άμεσα μετά το τέλος των εργασιών για την κατασκευή του και τα παράπλευρα έργα, ο Χάρης Τομπούλογλου και η παράταξη του, εμφανίζονται ως οι βασικοί αντίπαλοι της δημοτικής αρχής, που όπως είναι γνωστό, στηρίζει την προσπάθεια της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως πέρα από τις συνεχείς προσπάθειες του εδώ και χρόνια να εκλεγεί βουλευτής, χωρίς επιτυχία, ο κ. Τομπούλογλου έγινε κυρίως γνωστός από την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη όταν ήταν πρόεδρος στο «Αγλαΐα Κυριακού». Πρωτόδικα έχει καταδικαστεί από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών με αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ, για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής.  

Η ανάρτηση με την οποία ο κ. Τομπούλογλου, θύμισε την ρητορική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αν και η προέλευση του είναι άλλη, έχεις ως εξής:  «Συγχαρητήρια στον γείτονα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας και φυσικά στον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι Αγιοι Ανάργυροι-Καματερό έχουν Δήμαρχο, που διεκδικεί και αυξάνει την δημοτική περιουσία! Κάποιοι όμως αντίθετα, στη Νέα Φιλαδελφεια-Νέα Χαλκηδόνα, επιδιώκουν – υπέρ επιχειρηματικών συμφερόντων – να …πετσοκόψουν τον μοναδικό πνεύμονα πράσινου της πόλης μας, το Άλσος μας!»

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά του γηπέδου της ΑΕΚ ο Χάρης Τομπούλογλου
EVENTS