MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Κάλιαρι έβαλε δύσκολα δύο φορές, όμως η Ρόμα, με τον Κουλιεράκη βασικό, στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στο -4 από την κορυφή και την Λάτσιο. Στο 10’ με πέναλτι ο Ενζολά έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με την κεφαλιά του Λούλι στο 15’ μετά τη σέντρα του Μολίνα και το πλασέ του Πιζίλι στην κίνηση μετά το γύρισμα του Λούλι. Οι Gialorossi είχαν πιστέψει ότι το ματς είχε τελειώσει, όμως στο 81’ ο Ντανιέλ Μαλντίνι τελείωσε τη φάση για το 2-2. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους, στο 85’ ο Μόρα με κεφαλιά έκανε το 3-2 και στο 87’ από κοντά ο Μάλεν πέτυχε ένα ακόμα γκολ για το τελικό 4-2.

Λίγες μέρες μετά τα 2-0 κόντρα στην Κάλιαρι με τα δύο γκολ του Δουβίκα, η Κόμο, με τον Έλληνα επιθετικό ξανά βασικό, έκανε ανατροπή εκτός έδρας κόντρα στην Τορίνο. Η Granata προηγήθηκε στο 24’ με τον Τσε Άνταμς όμως παρότι κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 81’, ηττήθηκε με 1-3. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας ήταν ο Νίκο Πας, που έδωσε την ασίστ για τον Ραμόν για το 1-1 και στο 87’ έκανε ο ίδιος με κεφαλιά το 1-2. Στο 92’ ο Μπατούρινα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Στην 3η θέση είναι η Ρόμα και στην 4η η Κόμο, με τις δύο να έχουν παίξει 9 αγώνες και να έχουν έναν περισσότερο από την 5η, Μίλαν.

Τα κατάφερε η Ρόμα, ανατροπή στο φινάλε η Κόμο