Σημαντικό κεφάλαιο για την τελική διαμόρφωση του κιτρινόμαυρου ρόστερ αποτελεί το ζήτημα των αποχωρήσεων, με αποχωρήσεις ή και με δανεισμό, εφόσον οι παίκτες δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου, για τη φετινή σεζόν.
Οι Δώνης, Μπουσαΐντ, Κουαμέ, Γαλανόπουλος και Μάικιτς βρέθηκαν λίγο ή περισσότερο σε αυτή την λίστα (+τον Αλφαρέλα, ο οποίος πλέον παίρνει αρκετό χρόνο και ευκαιρίες). Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πάντα βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα ομάδων, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, είναι ο Λορέν Μορόν, για τον οποίο όμως δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Αλκμήνης μια δελεαστική πρόταση άξια διαπραγματεύσεων.
Μένει να δούμε πως θα μπορέσει ο Άρης να αποδεσμεύσει κάποιο από αυτά τα συμβόλαια ή αν ο δανεισμός ορισμένων ποδοσφαιριστών αποτελεί μονόδρομο ενόψει της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου, που πλησιάζει.