MENU

Το Superbet Super Cup καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την Τετάρτη, με το ΑΕΚ-ΟΦΗ να κάνει 23% μέσο όρο και να πιάνει μέχρι και 28,5% στα πέναλτι και την απονομή. Σταδιακά αυξανόταν το ενδιαφέρον και η τηλεθέαση, που κορυφώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, φτάνοντας τους 750.000 θεατές!

Αντίθετα, το ευρωπαϊκό Super Cup ξεκίνησε χαμηλά και μετά το τέλος του ΑΕΚ-ΟΦΗ ανέβηκε. Eιδικά στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας το 16,5%, ενώ ο μέσος όρος τηλεθέασης κυμάνθηκε στο 13%.

Την Τρίτη το κοινό ήταν διχασμένο, καθώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού άρχισαν στις 20:30 και είχαν ανάλογη εξέλιξη, μιας και τα δυο κρίθηκαν στην παράταση.

Το ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός στον ΣΚΑΙ έκανε 16% τηλεθέαση, ενώ το Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός έφτασε το 21,9%.

Ο ΣΚΑΪ δύο σερί μέρες έκανε μεγάλα νούμερα με αγώνες ποδοσφαίρου, γεγονός που δείχνει και τη δίψα του κοινού και αποτελεί ένα μήνυμα ενόψει και της πλατφόρμας που αναμένεται να λανσαριστεί σε περίπου ένα μήνα. Η τηλεθέαση πάντως των δύο ημερών κάνει τους επιτελείς στον ΣΚΑΪ να τρίβουν τα χέρια τους.
 

Ποιο ευρωπαϊκό σούπερ Καπ; Το ΑΕΚ-ΟΦΗ νίκησε Παρί, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!