Ο Βάργκα μετακινήθηκε από την ουγγρική ομάδα στην ΑΕΚ και η Φερεντσβάρος στην θέση του αποκτάει τον «δήμιο» της Ένωσης, Φράνκο Κοβάσεβιτς, που σημείωσε χατ τρικ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» με την φανέλα της Τσέλιε.
Η Φερεντσβάρος ήρθε σε συμφωνία με τους Σλοβένους και θα αποκτήσει τον Κοβάσεβιτς καταβάλλοντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, με τους Ούγγρους να ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την επίθεσή τους.
Φυσικά, ο Φράνκο Κοβάσεβιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Φερεντσβάρος με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη, αφού οι δηλώσεις των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου θα ανοίξουν από την φάση των νοκ-άουτ.
Ο Κοβάσεβιτς διανύει τρομερή σεζόν, αφού σε 28 αναμετρήσεις με την φανέλα της Τσέλιε, έχει σκοράρει 25 γκολ και πλέον κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
BREAKING: Celje and Ferencváros have reached a club-to-club agreement for Franko Kovačević in a deal worth €3M.
— TheCroatian (@TheCroatian_) January 17, 2026
The transfer is at the final stages, with the medical expected to take place tomorrow. [SportKlub] https://t.co/qDzZ9Jvl1q pic.twitter.com/fBWDtlhRN4