MENU

Από το 19' έως το 40' η ομάδα του Ντε Τσέρμπι είχε σκοράρει τέσσερις φορές, γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Μασσαλίας να «κατεβάσει ταχύτητα» στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του «τελικού» που ακολουθεί με τη Λίβερπουλ στο «Βελοντρόμ» (21/1) για την προτελευταία... στροφή της League Phase του Champions League. 

«Πάρτι» έκανε η Τουλούζ στην έδρα της απέναντι στη Νις, την οποία διέλυσε με 5-1 στο τέταρτο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με τα δύο γκολ του 20χρονου Αργεντινού επιθετικού, Σαντιάγο Ιντάλγκο - σκόραραν και οι Μαγκρί, Κάσερες και Βινιόλο - οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο κλαμπ της γαλλικής Ριβιέρας, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Γουαχί.

Μαρσέιγ πέντε «αστέρων»