MENU

Πόσοι θυμούνται άραγε στη Νέα Σμύρνη πως το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι του 2019; Πολλοί. Το θέμα όμως είναι πως δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα σε αυτό το τάιμινγκ.

Ο λόγος;

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της νεοσμυρνιώτικης ομάδας φιλοδοξεί μέσω των εμφανίσεων του με τους «κυανέρυθρους» να κεντρίσει το ενδιαφέρον της «Big 4» ή συλλόγου του εξωτερικού και να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Θα τα καταφέρει; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά, οι επιδόσεις του με τον Πανιώνιο τα δύο τελευταία χρόνια δεν περνούν απαρατήρητες.

Όχι μόνο από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο που διατηρεί το όνομα του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου διαχρονικά αποθηκευμένο στην ατζέντα του, αλλά κι από άλλα πρόσωπα σε άλλες σουπεριγκάτες πολιτείες. Και κάτι μας λέει πως έρχεται «καυτός» Γενάρης.

Τότε άλλωστε στην πλατεία θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να φορέσουν την…κορδέλα στον Μασούρα και να έχουν οικονομικά οφέλη από την αποχώρησή του, έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του.

Μετά, το…πουλάκι θα έχει πετάξει ως ελεύθερο και η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα βάλει ούτε ευρώ στο ταμείο.

Εκτός πάλι κι αν ο Νίκος Ζαμάνης, ο Χρήστος Δάρας και τα άλλα παιδιά, βγάλουν άσο από το μανίκι τους και «δέσουν» τον παίκτη στην πλατεία και για τα επόμενα χρόνια.

Κάτι που φαντάζει δύσκολο να συμβεί. Αν ο Μασούρας δεν πάρει τώρα…προαγωγή που βρίσκεται στο peak της καριέρας του, πότε θα πάρει; Σωστά; Σωστά.

Καυτός… καφές για τον (προσεχώς ελεύθερο) Μασούρα στην «πλατεία»