MENU

Η είδηση του θανάτου του, στις 7 Ιουλίου, σκόρπισε θλίψη στον χώρο του μπάσκετ, παγκοσμίως. Ήταν μια είδηση την οποία κανείς δεν περίμενε να ακούσει για έναν από τους πιο χαμογελαστούς παίκτες των παρκέ. Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη, καθώς με το χιούμορ και τη θετική ενέργειά του, βοηθούσε κάθε ομάδα στην οποία βρισκόταν.

Πλέον, όμως, ο Αμερικανός βρίσκεται στη... γειτονιά των αγγέλων. Και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 2 μήνες από την τραγική αυτή στιγμή, το σοκ παραμένει τεράστιο. Ακόμα και για τους ανθρώπους της Χίμκι, οι οποίοι είχαν στις τάξεις τους τον Αμερικανό την σεζόν 2017-18 και είχαν να λένε μόνο καλά λόγια για τον χαρακτήρα του.

«Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έφτασε σε μια τέτοια κίνηση. Πραγματικά, δεν άξιζε να έχει τέτοιο τέλος. Ο Τάιλερ ήταν σπουδαία προσωπικότητα και ένα από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα που είχαμε ποτέ στην ομάδα», έλεγαν τα μέλη της αποστολής της ρωσικής ομάδας, με τη συγκίνηση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Μάλιστα, η αγάπη των ανθρώπων της ρωσικής ομάδας προς το πρόσωπό του είναι τόσο μεγάλη, που τόνιζαν πως «ο Τάιλερ θα είναι για πάντα μέλος της ομάδας».

Το... σοκ του Χάνεϊκατ ακόμα ακολουθεί τη Χίμκι