MENU

Όπως είχε πει ο Κόμπι Μπράιαντ, όσα φαίνονται στο παρκέ τον χειμώνα αποτελούν προϊόν της δουλειάς του καλοκαιριού. Οι παίκτες που ακολουθούν το... μονοπάτι του «Black Mamba» και πολλών άλλων μεγάλων αθλητών και δουλεύουν ασταμάτητα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν είναι πολλοί, αλλά «βγαίνουν» σίγουρα κερδισμένοι. Οι αθλητές ύστερα από γεμάτες σεζόν με τις ομάδες τους, με πολλά παιχνίδια και... άπειρες προπονήσεις, συχνά - πυκνά χρησιμοποιούν τα καλοκαίρια τους για ξεκούραση και συντήρηση.

Όμως, ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα προτιμά να «επενδύει» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνει το παιχνίδι, αλλά και το κορμί του. Γι' αυτό και θα περάσει το μισό του καλοκαίρι στις ΗΠΑ: για να γίνει καλύτερος!

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ξακουστό επιστημονικό εργαστήριο «P3» στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για ένα εργαστήριο, του οποίου το μότο είναι: «P3: Εκεί όπου η Επιστήμη συναντά την αθλητική απόδοση». Εκεί οι αθλητές υποβάλλονται σε επιστημονικές μετρήσεις και καταγράφονται όλα τα αποτελέσματα για το σώμα τους ή τις αντιδράσεις του εγκεφάλου τους.

Ο 21χρονος παίκτης βρίσκεται στο «P3» αυτή την περίοδο. Μάλιστα, είχε προγραμματίσει να πάει στο Λος Άντζελες και πέρυσι, αλλά δεν τα κατάφερε. Φέτος, πέραν του Βεζένκοφ, στο δημοφιλές αμερικανικό εργαστήριο βρίσκονται αυτές τις μέρες μεταξύ άλλων ο Άντρε Ντράμοντ, ο Κάιλ Κόρβερ, ο Άαρον Γκόρντον και ο Άντονι Ράντολφ. Όλοι τους παίρνουν αναλυτικά reports, μελέτες και αναλύσεις των δυνατοτήτων τους.

Στο παρελθόν από το «P3» έχουν περάσει ο Ντουάιτ Χάουραντ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο ΖακΛαβίν, ο Ρούντι Γκομπέρ, ο Κρις Μίντλετον και πολλοί άλλοι σταρ του «μαγικού κόσμου».

http://www.youtube.com/embed/30I-mfPwLD8?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1

Ωστόσο, ο Βεζένκοφ δεν θα μείνει εκεί. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το LA θα πάει για έναν μήνα στο Ορλάντο, όπου θα κάνει ατομικές προπονήσεις. Για την ακρίβεια, στο Ορλάντο ο παίκτης της «Μπάρτσα» θα περάσει 30 μέρες με προσωπικό προπονητή και προσωπικό γυμναστή. Ο γυμναστής με τον οποίον θα συνεργαστεί στις ΗΠΑ ο 21χρονος φόργουορντ θεωρείται από τους καλύτερους στον χώρο και μεταξύ άλλων έχει δουλέψει με τον Πάτρικ Γιάνγκ και τον Νικ Καλάθη.

Το κεφάλι κάτω και... non stop δουλειά, λοιπόν, για τον Βεζένκοφ στις ΗΠΑ, με στόχο να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.

Non stop δουλειά για τον Βεζένκοφ σε Λος Άντζελες και Ορλάντο!