MENU

Ο «δικέφαλος» ψάχνει την Τετάρτη (21/10, 20:00) τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Μπάλαμπαν παρόντα, καθώς ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα και συμμετείχε σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης της ομάδας και θα είναι στη διάθεση του Μαρκόπουλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα και όπως φαίνεται η Ζενίτ είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ξεκινήσει με νίκη στο Eurocup, αλλά και συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της στη VTB League. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να το πετύχουμε οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να μείνουμε ως το τέλος μέσα στο παιχνίδι. Το Eurocup είναι μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου κι αυτό αυτόματα σημαίνει ότι και οι αγώνες μας θα έχουν πάντα μεγάλο βαθμό δυσκολίας».

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε και ο Γιώργος Δέδας: «Η αλήθεια είναι ότι στη Ρωσία, αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε καλή παράδοση. Και αυτό το παιχνίδι με την Ζενίτ θα είναι εξίσου δύσκολο με τα προηγούμενα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πολύ υψηλό μέσο όρο πόντων κι αυτό θα πρέπει πρωτίστως να χαμηλώσουμε, εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτό τον αγώνα. Η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα και από εκεί να αναζητήσουμε αυτοπεποίθηση για την επίθεση, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ, που στην έδρα της θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη».

Με Μπάλαμπαν ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζενίτ