MENU

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλοκαίρι γεμάτο... μεταγραφικές «βόμβες». Ωστόσο, μία είδηση που αποκάλυψε το SDNA και προκάλεσε αίσθηση δεν αφορούσε έναν νέο παίκτη, αλλά την έκπληξη που ετοίμαζαν για μήνες οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Βλέπετε, από την νέα σεζόν στην οροφή του ΟΑΚΑ μπαίνει ένας υπερσύγχρονος πίνακας Jumbotron στα πρότυπα των γηπέδων του ΝΒΑ! Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της «πράσινης» ΚΑΕ που άρεσε στον κόσμο του «τριφυλλιού» και έκανε αμέσως... γκελ. Μια κίνηση που έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης της εμπειρίας ενός φιλάθλου στο γήπεδο.

Το Jumbotron έφτασε στο ΟΑΚΑ και τοποθετείται στην οροφή της του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Έτσι, τα... κομμάτια του παζλ ενώνονται, ώστε να είναι όλα έτοιμα στο δεύτερο τουρνουά στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Τότε θα γίνουν τα... αποκαλυπτήρια του σχετικού πίνακα.

Μάλιστα, το νέο matrix δεν είναι το γνωστό «cube», που χρησιμοποιούν ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και είναι άκρως επιβλητικό. Σε αυτό ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθεί στατιστικά των δύο ομάδων live, τα βίντεο που ετοιμάζει η «πράσινη» ΚΑΕ, την παρουσίαση των ομάδων, replays φάσεων, αλλά και να παίρνει μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Στην κορυφή του Jumbotron έχει τοποθετηθεί το όνομα του νέου χορηγού του Παναθηναϊκού, της εταιρειάς ενοικιάσεων αυτοκινήτων, Avance.

Ανεβαίνει στο ΟΑΚΑ το εντυπωσιακό Jumbotron του Παναθηναϊκού! (pics + vid)