MENU

Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα πρόσωπα του ντέρμπι, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. Την τελευταία διετία έχει αναπτύξει μια... ιδιαίτερη κόντρα με τους φίλους του Παναθηναϊκού, από την οποία δεν λείπουν τα τρολαρίσματα.

Οι οπαδοί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ όταν κερδίζει η ομάδα τους φωνάζουν «βάλε μέσα τον Μπόγρη» και όταν ο ίδιος περνάει στο ματς τον χειροκροτούν, παρά το γεγονός πως παίζει στον μεγάλο τους αντίπαλο. Παράλληλα, στο ζέσταμα πανηγυρίζουν τα καλάθια του με «όλε»!

Εκείνος άλλοτε αντιδρά ξεσηκώνοντάς τους και άλλοτε πανηγυρίζει έξαλλα για μια φάση, ένα καλάθι ή μια άμυνα. Μάλιστα, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος χειροκρότησε και ειρωνικά προς την εξέδρα, όταν φώναζε το όνομά του. Γενικότερα, φαίνεται να το... ζει με τον τρόπο του.

Αυτό που έκανε, όμως, αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε προηγούμενο: μιμήθηκε τηλεθεατή του Τάκη Τσουκαλά και έκανε αναπαράσταση τηλεφωνήματος στην εκπομπή του οπαδού του Ολυμπιακού!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, λίγο πριν από την παρουσίαση των δύο ομάδων ο Έλληνας σέντερ έκανε σαν να παίρνει τηλέφωνο στον Τσουκαλά σε μια εποχή μάλιστα που ο γνωστός οπαδός αποτελεί μείζον θέμα συζήτησης μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση και είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα Τάκη, καλησπέρα Άκη, από Λάρισα παίρνω, την κατακόκκινη Λάρισα...».

Δείτε το:

Απίθανο βίντεο: Ο Μπόγρης πήρε... τηλέφωνο τον Τσουκαλά μέσα από το ΟΑΚΑ