Ο Τσίλεμ Γουίλιαμς Ιγκνάτιους είναι και επίσημα παίκτης του Πανθρακικού, με τον 19χρονο Νιγηριανό εξτρέμ να έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026/27 στη Superbet League 2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νιγηριανό εξτρέμ Chilem Williams Ignatius, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026/27 στη Superbet League 2.
Ο Chilem Williams Ignatius, γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2006, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ, αποτελώντας έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και έφεση στο επιθετικό παιχνίδι.
Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Εσθονία με τη φανέλα της Jalgpallikool Tammeka. Αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα U21, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές και 4 γκολ, με τις εμφανίσεις του να του δίνουν γρήγορα την ευκαιρία να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.
Με την ανδρική ομάδα της Tammeka κατέγραψε συνολικά 40 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ, αποκτώντας σημαντικές παραστάσεις σε επίπεδο ανδρών παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο 19χρονος Νιγηριανός έρχεται στην Κομοτηνή με φιλοδοξίες και διάθεση να εξελιχθεί και να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας μας.
Chilem, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανθρακικού! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!