MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο κ. Ζεϊμπέκης τόνισε αρχικά: «Οποιαδήποτε βοήθεια τη δεχόμαστε και τη θέλουμε και τη χρειάζεστε. Ελπίζω αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε με τον κ. Λάσκαρη, δηλαδή να συνεννοηθούμε, να το κάνει ο κ. Τζεβελέκης. Υπάρχουν όλα γραπτά και γι’ αυτό το λόγο έγινε η πενταμελής επιτροπή. Δείξαμε καλή διάθεση και στην αλληλογραφία μας και στην παράδοση των μετοχών, αλλά δε βρήκαμε ανταπόκριση. Πήγαμε λίγο πιο βατά και δε φτάσαμε στα άκρα, έχοντας πειστεί ότι υπάρχει καλή διάθεση από μέρους του να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών. Ζητήσαμε να μας εξουσιοδοτήσει μέχρι το Μάιο για να τρέξουμε τα θέματα της ομάδας και δεν πήραμε ποτέ αυτό το χαρτί. Εμείς του απαντούσαμε μέσα σε μισή ή μία ώρα κι αυτός έκανε μία εβδομάδα να μας απαντήσει. Με αποκορύφωμα το τελευταίο e-mail, που ήταν σαν να μην είχαμε μιλήσει καθόλου».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Και οι πέντε δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε που αποσκοπεί και τι ζητάει. Δεν υφίσταται πλέον η πενταμελής επιτροπή, καθώς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Το κάναμε για την Αρειανοσύνη μας και στο τέλος μπορεί να κατηγορηθούμε ότι λειτουργήσαμε υπέρ του Λάσκαρη».

Για την πενταμελή επιτροπή: «Έχει γίνει η επίσχεση εργασίας από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μπει είτε στο λογιστήριο είτε στη γραμματεία. Ακόμα και στο γραφείο για ένα e-mail μπορεί να μπει ο κ. Νικολός, που είναι ο δικηγόρος που εξουσιοδότησαν οι υπάλληλοι. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε για την καθημερινότητα. Κάποια στιγμή μπορεί να σου πει κάποιος «τι κάνεις»; Μας γνωρίζουν στον αθλητικό κόσμο και ξέρουν τι κατάσταση επικρατεί, γι’ αυτό και μας δέχονται. Αυτό έγινε και στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε εθελοντές, όπως είναι όλος ο κόσμος. Εμείς κάναμε αυτό (σ.σ. την κάλυψη των εξόδων για τη μεταφορά της ομάδας στον Πειραιά), κάποιοι αγόρασαν κουπόνια».

Για την επικείμενη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Άρη: «Πρέπει να προχωράμε μπροστά. Σίγουρα θα έχουμε ένα σημαντικό οικονομικό πλήγμα αν δε γυρίσει η απόφαση, γιατί χάνουμε ένα μεγάλο κομμάτι εισπρακτικό, που θα μπορούσαμε να μοιράσουμε στους παίκτες και στους υπαλλήλους. Πείτε μου, όμως, πώς θα διαχειριστούμε τις εισπράξεις από το ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν έχουμε εξουσιοδότηση. Κανέναν Αρειανό δεν απασχολεί πού είναι ο καθένας τους. Αν θες να δώσεις λύση, τη δίνεις και από μακριά. Θα είναι καλύτερο αν ο κ. Τζεβελέκης μπορέσει να έρθει σε επαφή και να συνεννοηθεί με τον κ. Λάσκαρη. Εμείς ό,τι μπορέσαμε να του δείξουμε, του το δείξαμε».

Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Ζεϊμπέκης: «Δε βρήκαμε ανταπόκριση από τον Λάσκαρη»