MENU

Την Τρίτη (24/5) έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των διαιτητών για τρίτο και τέταρτο τελικό, με τους επικεφαλής της ΚΕΔ να προχωρούν στον... αποκλεισμό των τριών διαιτητών του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς, σε ΣΕΦ (26/5, 19:30) και ΟΑΚΑ (29/5). Ο λόγος για τους Αναστόπουλο, Κορομηλά και Μάνο, οι οποίοι τιμωρήθηκαν για την τελευταία φάση του τελικού και τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη που δεν είδαν, πριν ο αρχηγός του Ολυμπιακού σηκωθεί και σκοράρει από τα 6,75μ. για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η τιμωρία των τριών διαιτητών προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών, με τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση, Χρήστο Σταυρόπουλο να εξαπολύει δριμεία επίθεση στους επικεφαλής της ΚΕΔ (Συμεωνίδη, Παπαδημητρίου).

Από πλευράς Παναθηναϊκού παρόντες ήταν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, οι οποίοι ξεκαθάρισαν στους ανθρώπους της ΚΕΔ πως δεν τους έχουν καμία εμπιστοσύνη και αποχώρησαν ήρεμα από την αίθουσα πριν καν λάβει χώρα η κλήρωση για τους δύο επόμενους τελικούς, υποστηρίζοντας πως από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει...

Τιμωρία Φούφη-Γκόντα για το ΑΕΚ-Αρης

Πέραν της τιμωρίας των διαιτητών των τελικών, τιμωρήθηκαν και οι διαιτητές του Game 2 των μικρών τελικών, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αρη στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα τιμωρήθηκαν οι Γκόντας και Φούφης για τις αποφάσεις τους στο ΟΑΚΑ.

Παρών στη διαδικασία ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και οι Δουβής και Χήνας από πλευράς ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι των τελικών της Α1 Ανδρών:

3ος αγώνας

Τετάρτη 25/5

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-ΑΕΚ Χριστοδούλου-Σχινάς-Σταματόπουλος (Τανατζής/Δροσόπουλος)

Πέμπτη 26/5

ΣΕΦ 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παναγιώτου (Μουζάκης Στ./Βιδάλης)

4ος αγώνας

Σάββατο 28/5 (αν χρειαστεί)

ΟΑΚΑ 19.00 ΑΕΚ-Άρης Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παπαπέτρου (Μαύρος/Άκελ)

Κυριακή 29/5

ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Σχινάς-Μητσόπουλος (Ελευθεριάδης/Ντίνος)

Στο «ψυγείο» η διαιτητική τριάδα για τα... βήματα του Σπανούλη!