MENU

«Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία «BONNE BLANCHE (Χαραλαμπίδης – Πασματζής Α.Ε.)», η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως Επίσημος Συνεργάτης, για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παρουσίαση BONNE BLANCHE (Χαραλαμπίδης – Πασματζής Α.Ε.)

Η εταιρία BONNE BLANCHE (Χαραλαμπίδης – Πασματζής Α.Ε.) δραστηριοποιείται στον χώρο του υφάσματος από το 1959, και μετά από 57 χρόνια ανοδικής πορείας και συνεχούς εξέλιξης σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ποσότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πρωταρχικός μας στόχος η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οσον αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα πάντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας & τιμής. Υπάρχει παραγωγική δυνατότητα, και γι’ αυτό μπορούμε να σας καλύψουμε σε οποιαδήποτε ποσότητα και χρώμα μας ζητηθεί, από τα υπάρχοντα υφάσματα, πουφ , μαξιλάρια σεντόνια , πετσέτες ,καλύμματα , κουβέρ-λι, καλύμματα καρέκλας τραπεζομάντιλα, υφάσματα συσκότισης καθώς και σε άκαυστα και βραδύκαυστα υφάσματα, πιστοποιημένα με ISO9002 σε μεγάλη ποικιλία τόσο σε υφάσματα όσο και σε σχέδια.

Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας παρέχει οποιαδήποτε τεχνική ή συμβουλευτική βοήθεια ζητηθεί.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας καθώς για μας αποτελεί πρόκληση η ικανοποίηση των συνεργατών μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

BONNE BLANCHE, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΠΑΣΜΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ.

Οδός: ΤΕΡΜΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΑΝΤ.ΤΡΙΤΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ Τ.Κ.:563 34, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ.:2310 – 559333/ 559332 FAX: 2310 – 559331

Site: www.bonneblanche.gr E – mail: [email protected]», αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων».

Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την «Bonne Blanche»